Gelekt: Deadpool 3 heeft post-credits scene waar je nog dagen over praat

Films & Series Mark Hofman 26 apr 2024
Leestijd: 1 minuut

Er zijn genoeg redenen om niet te kunnen wachten Deadpool & Wolverine, maar een recent lek geeft ons er nog eentje bij.

MyTimeToShineHello, een prachtige gebruikersnaam die gebruikt wordt op Twitter, meldt dat Deadpool 3 de post-credits-scene krijgt waar Marvel-fans het nog dagen over zullen hebben. In de tweet is vooral verbazing te zien bij de bekende leaker. “Ik weet niet hoe ze dit voor elkaar hebben gekregen”, is te lezen.

MTTSH is een bekend Twitter-account dat doorgaans films, op zijn zachtst gezegd, weet te verpesten. Maanden voor de lancering worden verhaallijnen en plottwists al verklapt. Maar dit feestje is dusdanig groot en goed dat het account nog even de kaken stijf op elkaar houdt.

Maker Deadpool bevestigt krankzinnige post-credits scene

Het maakt echter niet uit hoe betrouwbaar MTTSH precies is. Rob Liefeld, maker van Deadpool, reageert op het bericht van de bekende leaker. “Hij liegt niet tegen je”, zegt hij op het platform dat tegenwoordig bekend staat als X.

Rob Liefeld is overigens niet betrokken bij de nieuwe film, die onder de titel Deadpool & Wolverine in de bioscoop zal verschijnen. Toch heeft hij een kans gekregen om de set te bezoeken én heeft hij gezien zijn positie uitstekende bronnen binnen het team.

Deadpool 3 is het langverwachte vervolg op de twee eerdere succesvolle films. Op 24 juli zal Deadpool & Wolverine in de Nederlandse bioscopen verschijnen. Eerder deze week bracht Marvel een trailer uit en daar viste stagiair Lucas redelijk wat verborgen details uit.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen