Deathloop: Bethesda deelt slecht nieuws over PS5-exlusive

Wanneer het je is gelukt om een PS5 te scoren, dan is de kans groot dat je een gelukkig mens bent. We zitten alleen wel te wachten op grote releases. Deathloop had daarbij een mooie lente-release moeten zijn, maar daar hebben we helaas slecht nieuws over.

Deathloop is de nieuwe game van Arkane en komt naast de PS5 ook uit op de pc. De ontwikkelaar ken je onder andere van Prey en Dishonored, waardoor we best wel wat verwachtingen hebben van de game. We moeten er alleen langer op wachten.

Deathloop komt later uit op de PS5

Oorspronkelijk was het de bedoeling dat Deathloop op 21 mei zou gaan uitkomen op de PS5 en de pc. Maar dat gaat hij niet halen. De game is namelijk uitgesteld naar 14 september, waardoor het één van de eerste games van dit najaar gaat worden. Dit liet de ontwikkelaar weten via Twitter. Daarbij gaf de ontwikkelaar aan dat ze extra tijd nodig hebben om de game beter te maken dan dat hij nu is. Dat werd uitgelegd in de onderstaande video.

In het bericht liet de ontwikkelaar het volgende weten:

“We’ll be using this extra time to accomplish our goal: create a fun, stylish, and mind-bending player experience. We apologize for the extended wait and thank you all for your passion and excitement.”

Uitstel verhaal

Het is niet voor het eerst dat Deathloop is uitgesteld. In eerste instantie was het de bedoeling dat de game rondom de lancering van de PS5 zou worden uitgebracht. Maar in augustus van vorig jaar werd al duidelijk dat dat hem niet ging worden. Toen ging de game naar het begin van 2021, waarna hij vervolgens doorgleed naar mei. En nu komt hij dus in september uit. Daarmee is het dus weer wat langer wachten op grote games voor de spelcomputer.

De games van de E3 2019: Deathloop

Reageer op artikel:
Deathloop: Bethesda deelt slecht nieuws over PS5-exlusive
Sluiten