Device kapot? Hier laat je ‘m razendsnel repareren

Gesponsord Commerciële Redactie 1 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Je weet pas wat je mist als je het niet meer hebt. Dat geldt niet alleen als je partner je onverwacht aan de kant zet, maar ook als een van je andere trouwe metgezellen – je smartphone of laptop – er ineens de brui aan geeft. Aan je hart kunnen wij niets doen, maar we weten wel waar je echt razendsnel je device kunt laten repareren.

Het gebeurt ook altijd op een moment dat het niet uitkomt. Je smartphone laadt niet meer op, er zit een barst in het scherm van je tablet, je laptop wil niet meer aan of het scherm van je desktop gaat plotseling op zwart, terwijl je net aan die belangrijke presentatie zat te werken. Als het je dan overkomt, is het fijn als je je device weer zo snel mogelijk up & running hebt. 

Bij Fixers weten ze dat; niet voor niets hebben ze hier de ‘sneldiagnose’ in het leven geroepen. Een van de gecertificeerde technici checkt gratis voor je wat het probleem is. Je krijgt informatie en advies, maar bent nooit verplicht je device te laten repareren.

Binnen een uur

Fixers is officiële reparatiepartner voor alle Apple devices en biedt dus dezelfde kwaliteit als de Apple Store. Je toestel wordt zelfs gecheckt via door Apple ontwikkelde en geleverde software. De techneuten – door Apple gecertificeerd – repareren met originele onderdelen én behoud van je originele garantie. 

“Je iPhone heb je meestal binnen een uur gerepareerd en wel terug”, vertelt Rowan Pijn van Fixers. “Ook de meeste andere devices zijn vaak dezelfde dag nog gemaakt. Als er onderdelen moeten worden besteld, duurt het meestal een tot drie werkdagen voordat je apparaat is gerepareerd.”

Bron: Fixers

Alles fixen

Geen Apple-fanaat? Geen punt, ook voor andere merken kun je bij het reparatiebedrijf terecht. “Met onze ‘We fix it all’-mentaliteit kunnen we alles repareren”, zegt Pijn “Je kunt bij ons ook terecht voor verkoop, inruil en bescherming. En we geven advies bij verzekeringskwesties.”

Fixers is in drie jaar tijd enorm gegroeid en heeft intussen maar liefst elf Service Points in het land. Die zitten in de grote steden Amsterdam, Rotterdam en Utrecht, maar ook in onder meer Almere, Blaricum en Rosmalen. Online check je via de store locator waar je in de buurt terechtkunt.

Ophaalservice

Je kunt altijd binnenlopen bij een van de Service Points voor de gratis sneldiagnose. Of je maakt heel simpel een afspraak via de website. 

Helemaal geen tijd (of zin) om de deur uit te gaan? Dan laat je je kapotte device gewoon ophalen. Bij Fixers kun je via de service Pick Up & Return je smartphone, tablet, laptop of console laten repareren zonder dat je de deur uit hoeft. Alle prijzen vind je op de website.

In samenwerking met Fixers

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Relevante artikelen