Jelle van Es
Jelle van Es Games 10 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Deze Borderlands-uitbreiding kun je nu los en gratis spelen

Laten we eerlijk zijn: gratis games zijn de beste games. Wat dat betreft is het tof dat uitgever 2K Games heeft besloten om Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-Shot Adventure uit te brengen. En deze voormalige Borderlands 2-uitbreiding is nu gratis te scoren.

Althans, wanneer je in het bezit bent van een pc. Daar kun je deze voormalige Borderlands 2-uitbreiding nu gratis claimen. Het enige dat je moet doen, is even naar de store te gaan en daar de game aan je catalogus te voegen en klaar is Kees.

Borderlands-uitbreiding gratis

Mocht je geen pc hebben, dan is er nog niet echt een man overboord. Want deze Borderlands 2-uitbreiding is ook los te koop op Steam, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X. Daar betaal je er dan een tientje voor, wat op zich goed te doen is. Helemaal dus als je de uitbreiding nooit hebt gespeeld. De reden waarom men deze game nu hebben uitgebracht is op zich logisch. Volgend jaar kun je aan de slag met Tiny Tina’s Wonderlands. Dat is een compleet nieuw spel, waarin het andermaal gaat om Tiny Tina en de mogelijkheid om een soort bordspel te gaan spelen.

Borderlands
Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-Shot Adventure (Afbeelding: 2K Games)

In de Borderlands-uitbreiding maak je kennis met Tiny Tina, die als zogenaamde Bunker Master het spel Bunkers and Badasses vertelt. Het is een soort Dungeons and Dragons, maar dan uit haar verbeelding geboren. In de game kom je terecht in verschillende omgevingen. Denk daarbij aan kastelen, kerkers en magische bossen. Het was destijds één van de beste uitbreidingen die de game had gekregen en daarom is het tof om te zien dat men dit avontuur nu op deze manier terugbrengt.

Aangepast

De voormalige Borderlands-uitbreiding is wel een beetje aangepast. Dit omdat je er als nieuwkomer in komt. Wel heb je de keuze uit zes verschillende Vault Hunters om mee aan de slag te gaan. Je kunt de game in je eentje spelen, maar het is ook mogelijk om coöperatief aan de slag te gaan. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

GTA Trilogy op de Nintendo Switch: zo ziet het er uit

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!