Next-gen gaming voor weinig met deze dikke Xbox-deal

Games Jelle van Es 22 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Sinds vorig jaar kun je als gamer genieten van de nieuwste generatie spelcomputers. Met de komst van de Xbox Series X en de PlayStation 5 kun je op die manier profiteren van extra kracht om op die manier heerlijke games te beleven.

Maar die spelcomputers zijn prijzig en bovendien nauwelijks te krijgen. Wat dat betreft is het niet zo gek dat de Xbox Series S als alternatief erg populair is. En die spelcomputer is nu met een dikke korting te scoren.

Xbox Series S voor weinig

De Xbox Series S wordt gezien als het kleine broertje van de Series X. En als je alle toeters en bellen wilt, dan is het beter om voor de X te gaan. Maar ja, die is eigenlijk nauwelijks te koop. Bovendien profiteer je vooral van de extra kracht wanneer je een dikke televisie in huis hebt. Bezit je een Full HD-tv? Dan heb je aan de Series S meer dan genoeg. Op die manier is het ook een ideale spelcomputer om bijvoorbeeld ergens anders in huis te plaatsen. Kun je makkelijk samen spelen zonder dat je de hoofdprijs betaalt.

Halo Infinite
Halo Infinite (Afbeelding: Microsoft)

Normaal gesproken is de Xbox Series S dus al iets goedkoper. Hij heeft een adviesprijs van 299 euro. Maar dankzij de scherpe actie van Bol.com kun je de spelcomputer nu voor 269 euro in huis halen. Die extra korting kun je dan gebruiken om bijvoorbeeld een jaarabonnement op de Xbox Game Pass te kopen. Op die manier ben je een jaar lang voorzien van het voordeel dat je alle nieuwe games die exclusief uitkomen gelijk op dag één kunt scoren.

Genoeg kracht

De Xbox Series S heeft niet de mogelijkheid om alle toeters en bellen aan te zetten. Maar alsnog profiteer je van snelle laadtijden en een framerate die oploopt tot 120 frames per seconden. Wel heb je het nadeel dat de spelcomputer geen disclade heeft. Met een abonnement op de Xbox Game pass mis je doe overigens niet echt. Scoor hem dus hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen