Dixons verkoopt iPhone 5c al in Nederland

Apple rmens 27 sep 2013
Leestijd: 1 minuut

Wie een iPhone 5c wilde bemachtigen, moest afgelopen weekend in een lange rij voor een Apple Store in bijvoorbeeld Duitsland staan. Nederland behoorde niet bij de eerste landen waar de nieuwe iPhone 5c of 5s te koop is. Voor de iPhone 5c hoef je nu echter niet langer de grens over.

Geheel onverwacht biedt Dixons de iPhone 5c nu aan op zijn website. Volgens een bron was de keten die onder de BAS Group valt al enige tijd bezig met het bemachtigen van een voorraad van de nieuwe iPhone 5c. Op moment van schrijven zijn de witte, groene en roze variant direct leverbaar. 

Voordat je nu naar de plaatselijke Dixons-winkel rent; het is alleen mogelijk om de iPhones te bestellen via de website. Er zijn alleen 16GB-modellen van de kleurrijke iPhone verkrijgbaar, deze kosten € 649 per stuk. De voorraad van het witte model is het grootst.

Dixons heeft de iPhone 5c op voorraad.

Eerder deze week werd bekend dat Apple in het eerste verkoopweekend ruim 9 miljoen iPhone 5c en 5s-modellen verkocht. De vraag naar de iPhone 5s bleek het grootst. Het is nog niet bekend wanneer Apple de iPhone 5c en 5s officieel in Nederland gaat verkopen. Het is niet duidelijk of dit een eenmalige stunt van Dixons is, of dat de voorraad doorlopend aangevuld zal worden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen