De verrassende feature waar de DJI Mini 3 Pro door opvalt

Tech Wesley Akkerman 11 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

DJI onthult de DJI Mini 3 Pro. Dit is een nieuwe drone voor de prosumer, die beschikt over een feature waar je heel enthousiast van wordt. Het apparaat is vanaf 17 mei beschikbaar op de officiële website en bij geautoriseerde verkooppunten. Zonder afstandsbediening betaal je er 739 euro voor; met ben je 999 euro kwijt.

Wat moet je met een drone zonder afstandsbediening? Nou, het kan zijn dat je er al eentje hebt waarmee je het apparaat kunt bedienen. Dan hoef je dus niet nog eens 160 euro uit te geven. Maar is dat niet het geval of wil je gewoon iets nieuws, dan doe je er goed aan dat extra bedrag neer te tellen voor de nieuwe remote.

DJI Mini 3 Pro met afstandsbediening

De DJI Mini 3 Pro kun je koppelen aan de nieuwe afstandsbediening, genaamd de DJI RC. Dit is een lichtgewicht afstandsbediening met een ingebouwd touchscreen van 5,5 inch. Met de DJI Fly-app al geïntegreerd, hoef je je smartphone niet op een controller te monteren. Daardoor blijft dat apparaat vrij voor ander gebruik.

DJI Mini 3 Pro
DJI Mini 3 Pro (Afbeelding: DJI)

De nieuwe afstandsbediening moet een hoop zorgen uit handen nemen. Zo hoef je je niet meer af te vragen of je wel de juiste app geïnstalleerd hebt, aangezien de app er dus al op staat. Daarnaast hoef je geen rekening meer te houden met je smartphonebatterij, aangezien je nu een geheel ander apparaat gebruikt.

Geen gedoe meer

Droneliefhebbers kunnen opgelucht ademhalen. Want dankzij de DJI RC, voor de DJI Mini 3 Pro, heb je dus geen gedoe meer met kabels, wifi of mechanismen. Vergeet je je smartphone? Ook geen probleem, want je hebt hem niet nodig voor de drone. De remote biedt dus meer vrijheid en toegankelijkheid aan.

De afstandsbediening heeft iets weg van een gamecontroller, met z’n metalen analoge sticks en schouderknoppen bovenop. Daarnaast zitten er knoppen achterop het gevaarte, waardoor je dus snel bij bepaalde functies komt. Verder is het scherm helder genoeg voor buitenomgeving en is het een snel reagerend touchscreen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

DJI

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen