Samsung Galaxy Z Fold 3 opvolger mogelijk stuk prettiger in gebruik

Smartphones Mark Hofman 11 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

De Samsung Galaxy Z Fold 3, wat ons betreft het pareltje onder de opvouwbare smartphones, krijgt deze zomer hoogstwaarschijnlijk een upgrade. Iets waar we, mede dankzij nieuwe informatie, ongelofelijk naar uitkijken.

IceUniverse, een betrouwbare bron op het gebied van Samsung, laat op Twitter weten wat ons te wachten staat. De nieuwe opvouwbare smartphone draagt een voordeel met zich mee, waardoor hij voornamelijk prettiger is in gebruik.

Samsung Galaxy Z Fold 3-opvolger is een verbetering

Dat de opvolger van de Samsung Galaxy Z Fold 3, waarschijnlijk de Fold 4, een verbetering is lijkt ons weinig schokkends. Zou namelijk nogal vreemd zijn als Samsung beslist om een slechtere telefoon uit te brengen. Al weten we natuurlijk niet op welke gebieden we de, hopelijk positieve, ontwikkelingen gaan zien. IceUniverse lijkt dat antwoord wel te hebben.

De betrouwbare leaker laat weten dat de nieuwe opvouwbare smartphone een stuk handzamer is dan de Galaxy Z Fold 3. Dat heeft te maken met het feit dat het gewicht van de telefoon een stuk lager ligt. Prettig, want het toestel is door zijn dikte en gewicht niet altijd even fijn in gebruik.

Zoals je hierboven kunt zien is de verwachting dat de Galaxy Z Fold 4 minder weegt dan een iPhone 13 Pro Max met hoesje. Dat komt ongeveer neer op zo’n 260 gram. Mocht het daadwerkelijk het geval zijn zal de nieuwe smartphone alles behalve licht zijn, maar staat ons wel echt een flinke verbetering te wachten.

Niet alleen lichter

IceUniverse heeft zich eerder al uitgelaten over de Galaxy Z Fold 4. Zo zei hij eerder dat het toestel dunner zou zijn dan de Samsung Galaxy Z Fold 3. Nieuws dat wordt bijgestaan door middel van deze nieuwe informatie. Daarnaast verwacht men een aardige verbetering op het gebied van prestaties, een betere accuduur en een meer betaalbaar prijskaartje.

Waarom de Samsung Galaxy Z Fold 4 zomaar goedkoper kan worden

Alle ontwikkelingen over de smartphone goed in de gaten houden? Lees dan zeker even het artikel hierboven of check deze pagina.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen