De Doppio bike is de perfecte combinatie tussen een elektrische fiets en een scooter

Elektrische auto's Mark Hofman 12 aug 2019
Leestijd: 2 minuten

De elektrische fiets is anno 2019 alles behalve oubollig meer. Modellen worden steeds strakker, betaalbaarder en hebben ook steeds meer te bieden. Bij WANT lichten we regelmatig een e-bike uit om jou kennis te laten met de markt. En de e-bike van vandaag lijkt de perfecte combinatie te zijn tussen een elektrische fiets en een scooter. Maak kennis met de Doppio bike!

Elektrische fiets en scooter in één: dit is de Doppio bike

Het was even wachten tot het zover zou zijn, maar hij is er toch echt: de perfecte combinatie tussen een elektrische fiets en een scooter. De Doppio Bike lijkt precies datgeen te brengen wat e-bikes zou tof maken en combineert dit met het comfort van een scooter. Kortom: iemand achterop nemen op je elektrische fiets was nog nooit zo makkelijk. Dankzij het stevige lange zadel en de buddyseat neem jij niet alleen iemand mee op je rit, maar is deze elektrische fiets een echte blikvanger.

Uiteraard heeft de Doppio Bike meer te bieden dan alleen een stijlvol uiterlijk. Zo beschikt deze elektrische fiets over een uitneembare batterij van 840Wh, waarmee een actieradius van zo’n 70 kilometer te halen valt. Dat betekent inderdaad dat de fiets een maximum snelheid van 25 kilometer per uur kent, wat simpelweg alles behalve langzaam is. Je kan er overigens met een gerust hard samen op deze e-bike zitten. Hij kent namelijk een maximum gewicht van 180 kilogram.

De Doppio Bike gaat overigens ook met een aantal toffe features aan de haal. Zo is het mogelijk om je telefoon op te laden via de ingebouwde USB-port, zit er een alarmsysteem op de elektrische fiets en is er aan een gps-tracker geen gebrek. Daarbij is het display van de Doppio uiterst overzichtelijk en geeft deze je alle informatie die je nodig hebt. Zo zie je hoeveel power de batterij nog heeft en wanneer het tijd voor onderhoud. Uiteraard staat daar ook bij hoe snel je met je fiets over het fietspad vliegt.

Doppio Bike elektrische fiets scooter
De Doppio bike Bron: Doppio

De Doppio Bike is voor €2499 te koop.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen