Dwayne Johnson geeft releasedatum van Netflix-film met grote sterren

Films & Series Jeroen Kraak 8 jul 2021
Leestijd: 2 minuten

Dwayne Johnson, oftewel The Rock, zien we binnenkort op Netflix. Samen met Ryan Reynolds en Gal Gadot speelt hij in Red Notice.

Red Notice belooft een van de grootste Netflix-releases van het jaar te worden. De original op de rode N kent een ware sterrencast. Het laat meteen de ambitie zien van Netflix dat nog meer wil inzetten op grote blockbusters. Zo kwam het eerder bijvoorbeeld al met Army of the Dead.

Dwayne Johnson en andere topacteurs

Dwayne Johnson hoeft eigenlijk geen introductie. De ex-worstelaar speelt in tig grote film-titels zoals Fast & Furious, Jumanji en Gi Joe. Ryan Reynolds kennen we natuurlijk beter als Deadpool en Gal Gadot als superheldin Wonder Woman.

Dwayne Johnson hintte al langer op de komst van Red Notice. Veel over de film weten we echter niet. In een summiere beschrijving van Netflix is het volgende te lezen: “Een Red Notice van Interpol is een wereldwijde waarschuwing om ‘s werelds meest gezochte personen op te sporen en op te pakken. Maar wanneer een gewaagde overval de top-profiler van de FBI (Johnson) en twee rivaliserende criminelen (Gadot, Reynolds) samenbrengt, zijn de gevolgen niet te overzien.”

Actie en humor

Wat we dus kunnen verwachten is waarschijnlijk een hoop actie, chaos en humor. Red Notice is bedacht door Rawson Marshall Thurber die tevens de regie op zich neemt. De regisseur was eerder verantwoordelijk voor titels als Dodgeball en We’re the Millers. Hij werkte al eens eerder samen met Dwayne Johnson. Dat was in Skyscraper.

Dwayne Johnson heeft nu ook de releasedatum van de Red Notice bekendgemaakt. Op Twitter laat The Rock weten dat de film vanaf 12 november is te zien. Daarbij deelt hij ook meteen een foto van de opnames.

Ook Ryan Reynolds post de foto op de wijze die we van hem kennen. “Echt waar! Ze hebben mijn tuxedo gemaakt uit één van de sokken van Dwayne Johnson.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen