De ideale Dyson-stofzuiger is nu nog goedkoper bij Mediamarkt

Deals Jeroen Kraak 26 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Jouw vrienden van WANT zoeken regelmatig het internet af naar de beste tech-aanbiedingen voor jou. Deze week is de ideale stofzuiger van Dyson voordeliger.

Wij hebben net zoals bijna iedereen een gezonde hekel aan stofzuigen. Je weet dat het af en toe moet gebeuren, maar echt veel zin heb je er natuurlijk niet in. Als je het klusje dan toch moet doen, doe je dat het liefst zo snel mogelijk. Gelukkig zijn daarvoor een aantal goede oplossingen te bedenken. Een daarvan is een Dyson.

De Dyson V10 Origin is nu goedkoper

Dyson is de Rolls-Royce van de stofzuigers. Het merk komt altijd met behoorlijke innovaties. Je kunt ook zeggen dat het bedrijf verantwoordelijk is voor de populariteit van de steelstofzuiger. Hij is makkelijk, draadloos en heeft prima prestaties. En laat er nu net één van het merk in de aanbieding zijn met flinke korting bij Mediamarkt.

Bij Mediamarkt heb je Dyson-stofzuigers in alle soorten maten. Zo is er het klassieke model, een robotstofzuiger en een hele lading steelstofzuigers. Vandaag lichten wij de V10 Origin uit. Het is een van de goedkoopste steelstofzuigers van het merk. Het mooie is dat die nu nog veel voordeliger is.

De Dyson V10 Origin laat je op een volle accu zestig minuten stofzuigen. Het apparaat heeft drie verschillende standen waarmee je de zuigkracht aanpast. Dat is handig als je verschillende soorten vloeren in huis hebt liggen. Het grote stofreservoir zorgt ervoor dat je die minder vaak hoeft te legen.

Zoveel betaal je nu bij Mediamarkt

De Dyson V10 heeft een maximaal vermogen van 545 watt. Aan de binnenkant zit een Hepa-filter, zodat je huis echt stofvrij wordt. Deze filter is ook nog eens wasbaar.

Dyson V10 Mediamarkt.
Het model. (Afbeelding: Dyson)

Normaal kost de Dyson V10 je 479 euro, maar nu krijg je bij Mediamarkt 20 procent korting. Dat betekent dat de draadloze stofzuiger je nu nog maar 379 euro kost.

Lidl, Aldi, Action en Kruidvat hebben deze week 10 topgadgets in de aanbieding

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen