De Dyson-stofzuiger die je nu extra voordelig scoort bij Coolblue

Deals Jeroen Kraak 4 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Jouw vrienden van WANT houden dagelijks de beste aanbiedingen voor jou in de gaten. Vandaag kun je een echte steelstofzuiger van Dyson extra goedkoop scoren bij Coolblue.

Als je iemand vraagt om de koning in het land der stofzuigers op te noemen, komt die al gauw met Dyson op de proppen. En dat is zeker niet raar, want het bedrijf maakt fantastische producten. Er is wel een grote maar: de prijs. Deze week heb je echter geluk bij Coolblue.

De Dyson V15 Detect bij Coolblue

Coolblue ken je natuurlijk als de webshop met die droge reclames. Hoewel het niet heel vaak met aanbiedingen strooit, loont het zeker om de winkel in de gaten te houden. Dit keer is er echter wel een heel mooie actie: een Dyson die nu veel goedkoper is.

We hebben het over de Dyson V15 Detect bij Coolblue en dat is een echte krachtpatser onder de stofzuigers. Hij is namelijk ontzettend krachtig en daarnaast ook heel slim. Zo past deze stofzuiger zijn zuigkracht automatisch aan op de ondergrond.

Dat alles houd je in de gaten met het lcd-scherm dat bovenop de stofzuiger zit. Zo zie je meteen de zuigstand, resterende accuduur, vuilopname en eventuele foutmeldingen inclusief instructies hoe je deze oplost. De anti-klittechnologie zorgt ervoor dat er geen haren vast komen te zitten bij de zuigmond.

Het mooie aan deze Dyson V15 Detect bij Coolblue, is dat je de bovenkant van de stofzuiger kunt loskoppelen. Hierdoor heb je een soort kruimeldief waarmee je vuil van bijvoorbeeld meubels of een vensterbank zuigt.

Dyson V15 detect Coolblue
Ontzettend krachtig. (Afbeelding: Dyson)

Flinke korting

Naast de stofzuiger zelf bij Coolblue krijg je ook een combiborstel, een speciale zuigmond voor meubels, een zachte afstofborstel en een speciale kierenzuigmond. Natuurlijk mag het karakteristieke muuroplaadstation niet ontbreken bij deze Dyson-stofzuiger.

Normaal is de Dyson V15 Detect een vrij prijzige stofzuiger. De adviesprijs van het apparaat ligt dan ook op 699 euro. Gelukkig is die nu wat goedkoper bij Coolblue zodat je kunt zuigen voor minder. Je betaalt er nu nog maar 569 euro voor.

Waarom je schoonmaker alles behalve blij is met Dyson

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen