Tech 12 dec 2017 Rutger Houweling

Deze volledige films kun je compleet gratis op YouTube kijken

In de beginjaren van YouTube kon je volledige films checken. Echter is piraterij een big issue, waardoor YouTube deze films de laatste jaren begon te bannen. Dit middels hun in 2007 geïntroduceerde content ID systeem. Toch zijn er nog talloze complete films die gratis op YouTube te kijken zijn. We helpen je een handje.

Gratis volledige films op YouTube kijken

Toch zijn er honderden volledige films op YouTube te bekijken. De bedrijven die de copyright rechten hebben, zoals Disney, Columbia en Tristar, doen daar helemaal niets aan. Dus, heb jij niets te doen vanavond, een weekend geen plannen of is het vreselijk weer? Dan hebben we nu iets voor je te doen.

YouTube-films-WANT

Een lijst die constant wordt geüpdatet

Op Reddit verzamelen actieve gebruikers alle volledige films die op YouTube zijn. Het fijne aan deze lijst is dat-ie constant wordt geüpdatet. Dat betekent dus dat je er niet gauw op raakt uitgekeken, en dode links worden verwijderd. Bovendien kun je in de reacties checken of men te spreken was over de upload. Soms ligt de kwaliteit bijvoorbeeld wat lager dan je had gehoopt, of is er Spaanse ondertiteling die je niet uit kunt zetten.

Schrijf je in voor de WANT nieuwsbrief?

En ontvang het tofste technieuws dagelijks in je mail!
[revue_subscribe]

Maak je echter geen zorgen, want door het briljante filtersysteem staan de beste uploads altijd bovenaan. Enkele films die wij al voorbij zagen komen waren ‘True Grit’, ‘The Magnificent Seven’ en de ‘Bernie Sanders Documentary’. Ook cultklassieker ‘The Room’ is een aanrander, evenals de nostalgische ‘Super Mario Bros Movie’.

YouTube-films-WANT

Blok je agenda!

Via deze link kun je de volledige gratis filmlijst checken. De collectie bestaat uit nieuwe- en oude films en de kwaliteit is over het algemeen erg goed. Geniet van je marathon! Kijk je toch liever films of series op Netflix? Check hier de films die deze maand op Netflix komen, en welke binnenkort weer gaan verdwijnen.

Het beste wat Tech en Culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Deze volledige films kun je compleet gratis op YouTube kijken
Sluiten