Bekijk nu de eerste beelden van Assassin’s Creed Odyssey

Games Jelle van Es 11 jun 2018
Leestijd: 2 minuten

Vanavond houdt uitgever Ubisoft zijn jaarlijkse E3-persconferentie. Daar gaat het bedrijf vertellen aan welke games het werkt. Daar zullen wat verrassingen tussen zitten, maar ook games waar we het één en ander van weten. Zo werd tijdens de Microsoft-persconferentie The Division 2 uit de doeken gedaan. Op het evenement van Ubisoft zelf werd al eerder bekendgemaakt dat we meer zouden gaan zien van Assassin’s Creed Odyssey, maar die game is nu door middel van screenshots al min of meer uitgelekt.

Assassin’s Creed Odyssey neemt je mee naar Griekenland

Eerlijk is eerlijk, de bewegende beelden zullen vanavond alsnog een goede reden zijn om de persconferentie te bekijken. Zie deze screenshots dan ook meer als een fijn opwarmertje. De beelden bevestigen een aantal eerdere geruchten.

Zo speelt de game zich af in het Oude Griekenland, zoals min of meer al bekend was. Daarnaast zien we in één van de screenshots een dialoog optie waarbij je als speler keuzes kunt maken. En die keuzes hebben weer gevolg.

Schrijf je in voor de WANT nieuwsbrief?

En ontvang het tofste technieuws dagelijks in je mail!
[revue_subscribe]

Assassins Creed Odyssey

Een ander belangrijk element dat we uit deze afbeeldingen kunnen halen zit hem in het feit dat Griekenland naast het vaste land ook bestaat uit heel wat eilanden en dat je daar naar toe kunt varen. Daarmee hoop ik dat de game qua varen aanvoelt als Assassin’s Creed IV Black Flag, waarbij rondvaren echt een feest was.

Verder ziet de wereld van Assassins Creed Odyssey er behoorlijk groen uit. Nu had Origins ook zijn plekken waar het groen was, maar was er ook best wel veel woestijn. De combinatie tussen de blauwe licht, de witte rotsen en het gras zorgt er voor dat ik in elk geval heel erg vrolijk word.

Assassin's Creed Odyssey launch trailer

Tot slot zien we dat je ook in dit deel de mogelijkheid hebt om de wereld van boven af te bekijken door de ogen van je vogel en zijn er verschillende steden.

Assassin's Creed Odyssey

Assassin’s Creed Odyssey komt waarschijnlijk begin volgend jaar uit en is straks hier te pre-orderen. Meer lezen over gaming? Bezoek dan onze overzichtspagina hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen