Maak kennis met de nieuwe Battlefield: eerste beelden duiken op

Games Jelle van Es 9 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Om 16 uur vandaag krijgen we de onthulling te zien van de nieuwe Battlefield-game. Deze kun je via de livestream gaan volgen. Maar voordat het zover is, liggen de eerste echte beelden op straat.

En ja, er zijn al eerder beelden gelekt van de nieuwe Battlefield-game. Maar die waren erg vaag. Toch gaven die aan dat de nieuwe game zich in de moderne tijd zou gaan afspelen. Deze echt goede beelden weten dat te bevestigen.

Battlefield-beelden op straat

Hoe de nieuwe Battlefield-game gaat heten, dat leren we om 16 uur vanmiddag. We hebben het lang gehouden op deel zes, maar onlangs verscheen een gerucht dat de game 2042 gaat heten. Dat zou dus precies vallen tussen 1942 en 2142, andere games uit de serie. Deze nieuwe beelden tonen vooral de setting van de game. En daarbij lijkt het er op dat het geheel een moderne setting krijgt, met hier en daar wat elementen die licht futuristisch aanvoelen. Een soldaat die met een wingsuit naar beneden suist is daar een goed voorbeeld van.

Battlefield
De nieuwe game (Afbeelding: Electronic Arts)

Wat dat betreft zou Battlefield 2042 geen slechte naam en dus ook setting zijn. Zoals gezegd horen we dat om 16 uur. Voor die tijd was er dus echter al een lek. En dat lek lag overigens bij Electronic Arts zelf. Via hun Origin, waar je direct de games van de uitgever zelf kunt aanschaffen, zijn de beelden gelekt. Hieronder een beeld dat wat actie vanuit de lucht laat zien.

Battlefield 2042
Actie uit de lucht (Afbeelding: Electronic Arts)

Diverse voertuigen

Zoals je gewend bent van een game in de Battlefield-reeks zal dit nieuwste deel ook gebruik gaan maken van diverse voertuigen. Denk daarbij aan helikopters en tanks. Door daar in te stappen kun je tactisch voordeel krijgen. De onderstaande afbeelding laat die voertuigen goed zien. En nu is het dus even wachten op de officiële onthulling van 16 uur vanmiddag.

Battlefield 2042
Tank (Afbeelding: Electronic Arts)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen