Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Elektrische fietsen 30 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Elektrische fiets: Lidl stunt met verrassend betaalbare e-bakfiets

Bij Action, Lidl en Aldi liggen wekelijks gadgets en apparaten de (online) schappen. Soms zijn deze ietwat vreemd en in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; aan de gadgets hangt vrijwel altijd een klein prijskaartje. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Deze week is dat een elektrische fiets van Lidl. En niet zomaar eentje, maar een bakfiets.

Ook Lidl heeft de populariteit van de elektrische fiets ontdekt en speelt daar slim op in. In week 17 verkoopt de Duitse supermarktketen namelijk een aantal verschillende elektrische fietsen. De meest opvallende van het stel is deze elektrische bakfiets die voor een kleine 2.000 euro over de toonbank gaat. Correctie: langs de toonbank. Een elektrische bakfiets op de toonbank tillen is wellicht wat onhandig.

Lidl stunt met goedkope bakfiets

Is Lidl’s elektrische bakfiets een goede deal? Dat ligt eraan wat je zoekt in een e-bike. Deze elektrische bakfiets heeft een achterwielmotor en een 13Ah accu die samen goed zijn voor een actieradius van zo’n 60 tot 90 kilometer. Al is deze zoals altijd natuurlijk afhankelijk van verschillende factoren zoals je vracht, je eigen gewicht, het weer en het wegdek. In de houten bak voorop de fiets zitten vier kinderzitjes inclusief veiligheidsgordels.

elektrische bakfiets Lidl
Elektrische bakfiets (Afbeelding: Lidl)

Is dit een superdeal? Het is zeker een goedkope elektrische fiets. Of hij ook stabiel op de weg ligt en soepel en licht rijdt moet je alleen zelf uittesten. Verwacht niet dat Lidl’s elektrische bakfiets dezelfde kwaliteit heeft als een exemplaar van het Duitse Riese & Müller, maar wellicht is hij goed genoeg voor jouw stadse gebruik.

Meer elektrische fietsen

Benieuwd welke typen en welke merken voor elektrische bakfietsen er nog meer zijn? Hier staan vijf goede modellen voor je op een rij.

elektrische bakfiets Lidl
Elektrische bakfiets (Afbeelding: Lidl)

Prijs: 2099,00 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog meer goedkope gadgets. Ben je benieuwd naar wat de zijn? Hier staan de meest opvallende gadgets uit week 17 voor je op een rij: van elektrische fiets en Bluetooth hoofdtelefoon tot Philips luchtreiniger.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!