Elektrische fiets kopen? Dit zijn de beste deals tijdens Black Friday!

Deals Jeroen Kraak 25 nov 2022
Leestijd: 3 minuten

Black Friday is niet alleen het moment om een nieuwe televisie te kopen. Het is ook de uitgelezen kans om een elektrische fiets aan te schaffen. Wij zetten 5 e-bikes op een rijtje die je met flinke korting kunt kopen.

Vroeger was een elektrische fiets iets voor de ouderen onder ons. Tegenwoordig rijdt iedereen erop. Toch wil je met jouw e-bike geen modderfiguur slaan. Dat doe je zeker niet met deze vijf modellen tijdens Black Friday.

Black Friday-korting op jouw elektrische fiets

Wij hebben speciaal voor jou vijf elektrische fietsen op een rij gezet die prima geschikt zijn voor in de stad. Bovendien zit er op deze modellen een flinke Black Friday-korting. Hier komen ze!

Cowboy 3

Hoewel een cowboy normaal op een paard rijdt, kun jij nu op een Cowboy rijden. Het merk maakt namelijk prima elektrische fietsen. Tijdens Black Friday is de Cowboy 3 in de aanbieding, hiya! Des te later je ‘m laat leveren, des te goedkoper die wordt.

Zo betaal je voor een levering in januari 1.490 euro, terwijl de elektrische fiets in april slechts 1.190 euro kost. Als je ‘m dus niet meteen nodig hebt is dit een ideale deal. Voor dat geld krijg je automatische versnellingen, een actieradius van 70 kilometer en een motor met 30 Nm vermogen in het achterwiel.

Elektrische fiets VanMoof-alternatief krijgt 800 euro korting voor Black Friday
Kom pak je lasso maar! (Afbeelding: Cowboy)

Gazelle Esprit HFB elektrische fiets

Als je een Nederlands fietsenmerk moet opnoemen is Gazelle waarschijnlijk de eerste die bij je opkomt. Dit merk maakt tegenwoordig ook heel goede elektrische fietsen.

Zo ook de Esprit. Het is de ideale elektrische fiets voor in de stad omdat die prima tegen een stootje kan. De 340 Wh accu zorgt voor een actieradius tot 60 kilometer. Het vermogen van de motor is 30 Nm. Deze fiets scoor je nu met 400 euro korting voor 1.599 euro.

 

Gazelle elektrische fiets Black Friday
Als een gazelle door de stad. (Afbeelding: Gazelle)

Pegasus Siena E7F Plus Disc

De Pegasus E7F Plus is een stevige elektrische fiets die bovendien uitmuntend stuurt. Deze geruisloze e-bike heeft een 50 Nm Bosch middenmotor en een actieradius tot 80 kilometer. Dit exemplaar kreeg een 8,1 tijdens de ANWB e-biketest en dus weet je dat je goed zit.

Het mooie aan deze elektrische fiets is dat je deze nu met ruim 500 euro Black Friday-korting op de kop kunt tikken. Zo betaal je nu maar 2.079 euro in plaats van 2.599 euro.

Pegasus Black Friday Elektrische fiets
Geen vliegend paard, maar wel vliegensvlug door de stad. (Afbeelding: Pegasus)

Batavus PACKD E-Go Plus 7V 2023

Naast Gazelle hebben we natuurlijk een ander oer-Hollands merk: Batavus. De uitstraling van de PACKD E-go Plus 7V is eveneens klassiek. Het is een elektrische fiets waar je prima mee voor de dag kunt komen.

Met een vermogen van 60 Nm kom je prima dat stijle heuveltje op. Een actieradius tot 75 km zorgt er tevens voor dat je mooie ritten kunt maken. Deze elektrische fiets kun je nu krijgen met 500 euro korting voor 1.599 euro.

Batavus
Een prachtige fiets voor in de stad. (Afbeelding: Batavus)

Bird Bike A Frame 2022

Wil je een goede moderne elektrische fiets waar je mee opvalt? Dan is de Bird Bike A Frame wellicht wel wat voor jou. Deze fiets wist de toppositie te behalen in de AD Fiets Test.

Deze fiets heeft een maximale actieradius van 70 kilometer en een motorkracht van 45 Nm. Ook is er een handige app aanwezig waarmee jij de verlichting en het alarm kan regelen. Deze heb je nu voor 1.699 euro in plaats van 1.999 euro.

Bird Bike
The Bird is the word, (Afbeelding: Bird)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen