Polestar en CAKE introduceren imponerende elektrische fiets

Elektrische fietsen Mark Hofman 10 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Polestar, de bekende autofabrikant die elektrische auto’s ontwikkelt, heeft de handen ineen geslagen met CAKE. Samen brengen de twee partijen een elektrische fiets op de markt die de show tijdens IAA 2021 weet te stelen.

Het gaat overigens niet om een compleet nieuwe elektrische fiets. De twee bedrijven brengen een speciale versie van de CAKE Makka op de markt. Al is het er wel eentje die het originele model in een heel nieuw daglicht zet.

Polestar elektrische fiets
Het nieuwe model (Afbeelding: Polestar)

De elektrische fiets van Polestar en CAKE

Tijdens IAA 2021, de grote autobeurs die op dit moment plaatsvindt in München, werd de elektrische fiets uit de doeken gedaan. De CAKE Makka (Polestar Edition) is een nieuw model dat gebouwd is op het recent gebouwde platform van CAKE. Het gaat dus om een speciale variant die verder gaat dan een kleine upgrade op gebied van het ontwerp. Deze elektrische fiets is voorzien van een uniek ontwerp, verbeterde componenten en een prestatie-upgrade.

De CAKE Makka (Polestar Edition) is dus volledig gericht op de prestatie gedreven manier van werken die bij beide partijen past. Hij heeft dus aardig wat vermogen, weegt eigenlijk niet zo veel en is ontzettend handige te gebruiken in combinatie met de Polestar 2. Dat is de populaire elektrische auto dat het bedrijf op dit moment op de markt heeft.

Polestar elektrische fiets
Toedels (Afbeelding: Polestar)

Werkt uitstekend samen met de Polestar 2

De CAKE Makka (Polestar Edition) werkt dus uitstekend samen met die Polestar 2. Dat heeft voornamelijk te maken met het feit dat je elektrische fiets snel op kunt laden via je elektrische auto. Daarbij maken de twee bedrijven het ook mogelijk dat je de fiets snel en makkelijk mee kunt nemen in de Polestar 2.

Dit zorgt ervoor dat je de CAKE Makka (Polestar Edition) dus achterin kunt leggen, iets verder weg kunt parkeren en vervolgens vanaf een parkeerplaats het laatste stukje kunt fietsen. Volgens de twee bedrijven een ideale manier om drukte op de weg te omzeilen.

Geen interesse in de elektrische fiets, maar wel in de Polestar 2? Check hierboven dan zeker even de review die we over de auto produceerde.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen