Elektrische fiets voor twee personen: dé droom voor elk ANWB-stel

Elektrische fietsen Mark Hofman 16 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Ben jij met je ANWB-partner opzoek naar een elektrische fiets, of wil je überhaupt gewoon een fiets voor twee, dan is dit model misschien wel iets voor jou. Maak kennis met de RadRunner 2!

De RadRunner 2 is logischerwijs een opvolger van de eerste e-bike en leent zich uitstekend voor twee personen. Al moet je daar nog wel een kleine extra aanschaf voor doen.

Elektrische fiets voor twee personen

Het kan zijn dat je een elektrische fiets zoekt waarmee je iemand achterop kunt nemen. Er zijn verschillende modellen die het mogelijk maken, maar niet veel die er in uitblinken. De RadRunner 2 is een uitzondering op die regel en weet het beste van beide werelden te combineren. De elektrische fiets is dus niet alleen voorzien goede functionaliteiten, maar biedt ook ruimte voor twee.

De RadRunner 2 van Rad Power Bikes is een e-bike met een topsnelheid van 25 kilometer, heeft een actieradius van minimaal 55 kilometer en maximaal 58 kilometer. De elektrische fiets is voorzien van een 672Wh batterij, een 2 AMP Rad Power Bike Smart Charger en een 250W Hub Motor.

Elektrische fiets RadRunner 2
Lekker voor twee personen (Afbeelding: Rad Power Bikes)

Het mooie is dat je de RoadRunner 2 dus helemaal naar eigen wens vorm kunt geven. Je kunt dus een kinderzitje achterop doen, een mand voorop én een kussen achterop plaatsen waardoor je samen op de elektrische fiets kunt zitten. Het enige nadeel is alleen dat je dat kussen los moet kopen voor een bedrag van €100. In vergelijking met de fiets van €1499 geen groot bedrag, maar ook zeker niet goedkoop.

Rad Power Bikes

Rad Power Bikes is één van de grootste spelers op het gebied van e-bikes. Het Amerikaanse bedrijf weet het Noorden al volledig te veroveren en doet ook ook in Europa erg goed. Een elektrische fiets van Rad Power Bikes is zeker geen koopje, maar levert de consument wel comfort en kwaliteit. Iets waar dit soort voertuigen natuurlijk voor bedoeld zijn.

Wat doet een elektrische fiets eigenlijk met je gezondheid?

Er zijn verschillende soorten modellen te koop, net zoals de elektrische fiets die we in dit artikel beschreven. We hebben geen deal gesloten met het bedrijf, maar willen je uiteraard wel zo goed mogelijk kunnen voorzien van advies. Kijk dus zeker even op hun website als je interesse hebt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen