Elon Musk doet op Clubhouse opvallendste vriendschapsverzoek van het jaar

Elon Musk heeft een nieuwe favoriete sociale media-applicatie gevonden. Het is Clubhouse, en hij wil daarmee met allerlei mensen in contact komen. Zijn nieuwste vriendschapsverzoek is wellicht zijn meest opvallende, aangezien de Tesla-topman aan Vladimir Putin gevraagd heeft of hij trek heeft in een conversatie.

De SpaceX-oprichter heeft afgelopen zaterdag het vriendschapsverzoek via Twitter gestuurd. De tweet was gericht aan het account van Rusland-president Vladimir Putin. Dit is tevens het Twitter-account waar de regering nieuws deelt. Musk vroeg of Putin zin heeft in een gesprek op de app Clubhouse.

Elon Musk wil Vladimir Putin spreken

Op moment van schrijven is de regering nog niet op het verzoek van Elon Musk ingegaan. Sterker nog, er is nog helemaal geen reactie gegeven. En dat terwijl Musk daarna nog een tweet in het Russisch stuurde, waarin de topman zegt dat het voor hem “een grote eer zou zijn” Putin te mogen spreken.

Het is niet duidelijk of Putin geen interesse heeft in een gesprek met Musk. De regering is ook nog niet ingegaan op verzoeken van journalisten, die logischerwijs op zoek zijn naar een antwoord op de vraag. Een gesprek tussen Elon Musk en Putin kan goede content opleveren.

Tesla-oprichter gaat los op Clubhouse

Dit is overigens niet de enige gesprekspartner die Musk aangeschreven heeft. Eerder kwam namelijk al naar buiten dat de Tesla-oprichter samen met rapper en voorheen presidentskandidaat Kanye West het gesprek aangaat op Clubhouse. Helaas is nog niet duidelijk wanneer dit gaat gebeuren.

Clubhouse is één van de populairste apps van het moment, maar wat is het?

Clubhouse is een app waar je zowel gesloten als open kamers in kunt aanmaken. Binnen een gesloten kamer kunnen alleen mensen komen met verleende toegang, terwijl open kamers voor iedereen toegankelijk zijn. Je kunt meeluisteren met gesprekken tussen mensen, zoals je dat ook in een… nou ja, een clubhuis zou doen, bijvoorbeeld.

Twitter

Reageer op artikel:
Elon Musk doet op Clubhouse opvallendste vriendschapsverzoek van het jaar
Sluiten