Elon Musk behaalt bijzondere mijlpaal op Twitter en komt in bijzonder rijtje

Apps Jeroen Kraak 28 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Elon Musk kennen we naast topman van Tesla vooral als fervent Twitteraar. Op het platform heeft hij nu een bijzondere prestatie neergezet.

Twitter en Elon Musk. Het is een combinatie die onafscheidelijk is en misschien wel nog intenser wordt. De overnamesoap rondom het medium en miljardair is nog steeds bezig en lijkt nog wel even door te gaan. In de tussentijd zet de ondernemer bijzondere cijfers neer.

100 miljoen voor Elon Musk

Hij heeft namelijk de 100 miljoen volgers behaald. Hij is daarmee de zesde gebruiker die dat lukt. Natuurlijk is het wel de vraag hoeveel daarvan nep-accounts zijn. Iets wat voor de ondernemer een heikel punt is in de overname van Twitter. Twee weken geleden kwam nog het nieuws naar buiten dat de Tesla-baas in gesprek wil met het personeel van het social medium.

Elon Musk verwelkomde zijn 100 miljoenste volger tussen 26 en 27 juni. Dat was een uiterst succesvolle Twitter-dag voor hem, aangezien hij er op die dag 150.000 volgers bijkreeg. Iets waar wij allemaal alleen maar van kunnen dromen.

Dat Elon Musk juist nu de 100 miljoen volgers behaalt, lijkt de perfecte timing, aangezien hij Twitter maar al te graag wil overnemen. Via zijn account reageert hij regelmatig op de actualiteiten en doet hij soms opmerkelijke uitspraken over Tesla en SpaceX.

Een bijzonder rijtje

Met 100 miljoen volgers komt Elon Musk in een bijzonder rijtje. Hij is de zesde die acht nullen behaalt. Anderen die dit eerder gelukt is, zijn Barack Obama, Rihanna, Katy Perry, Cristiano Ronaldo en Justin Bieber.

Die vele volgers op Twitter is natuurlijk leuk voor Elon Musk, maar de grote vraag is hoe het verder moet met de overname. Het is nu al een tijdje stil rondom onderhandelingen. Ondertussen houdt hij zich ook vrij rustig op Twitter. Zijn laatste tweet dateert alweer van 21 juni. Toen postte hij een foto van 7 Eleven.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen