Deze 4 gloednieuwe JBL-oortjes kun je binnenkort verwachten

Audio Jeroen Kraak 28 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

JBL is een van de bekendste merken als het om oortjes gaat. Binnenkort komen deze vier nieuwe producten op de markt.

JBL ken je waarschijnlijk wel. Het merk maakt oortjes, speakers en koptelefoons die vaak redelijk betaalbaar zijn. Nu komt het met een aantal nieuwe oordopjes waarmee jij naar je favoriete liedjes kunt luisteren.

JBL introduceert vier nieuwe oortjes

In totaal komen er vier nieuwe producten binnenkort uit. Wij zetten ze hieronder kort voor je op een rijtje zodat jij weet wat je kunt verwachten.

JBL Tune Flex

JBL Tune Flex
De Tune Flex. (Afbeelding: JBL)

We beginnen met de JBL Tune Flex. Het zijn de eerste oortjes voorzien van Sound Fit. Daarmee kun je van de optimale geluidskwaliteit genieten, ondanks dat je open of juist gesloten oordopjes draagt. Daarnaast beschikt deze variant op Active Noise Cancelling en zitten er vier microfoons aan de binnenkant. De oordopjes zijn vanaf augustus in verschillende kleuren verkrijgbaar en kosten 99,99 euro.

Quantum TWS

JBL Quantum TWS
Quantum TWS. (Afbeelding: JBL)

Gebruik je jouw oortjes vooral om te gamen, dan kun je bij JBL terecht voor de Quantum TWS. Het merk noemt het de eerste echte draadloze game-oordopjes en ze beschikken dan ook over spatial audio. Door middel van true adaptive noise cancelling word je door niemand gestoord als je bezig bent met het gamen op je mobiel. Met de speciaal bijbehorende USB-C dongel maak je makkelijk een low-latencyverbinding met jouw PC of console. De oortjes zijn vanaf nu beschikbaar voor 149 euro.

JBL Live Pro 2

JBL Live Pro 2
Luisteren als een pro. (Afbeelding: JBL)

De JBL Live Pro 2 doet alles net wat beter dan zijn voorganger. Deze oordopjes beschikken over Active Noise Cancelling met slimme ambient-functies. Daarnaast heeft deze versie een verbeterde batterijduur van 40 uur (in de case) en zitten er zes microfoons in. Ze zijn spatwaterdicht en de microfoons zorgen voor de isolatie van geluid en wind. Ze zijn er in blauw, zwart, roze en zilver en kosten 149 euro. Ze zijn vanaf nu beschikbaar.

Reflect Aero

JBL Reflect Aero.
Een sportief ontwerp. (Afbeelding: JBL)

JBL is in de line-up de sporters niet vergeten. Voor hen is er de Reflect Aero. Ze hebben een speciaal ontwerp zodat ze niet alleen comfortabel maar ook nog eens veilig zitten. Deze variant beschikt over True Adaptive Noise Cancelling, waardoor je hijgende mede-sporters niet hoort. Daarnaast zijn ze met een IP68-rating ook nog eens waterdicht, wat ideaal is als je aan het zweten bent. Ook deze oortjes kosten 149,99 euro. De blauwe, zwarte en witte vartianten zijn nu verkrijgbaar. De mintgroene versie komt in augustus.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen