JBL brengt de herrie naar 2022 met deze drie nieuwe producten

Gadgets Jelle van Es 6 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Het duurt nog wel even voordat we kunnen gaan genieten van de zomer. En als we daar dan zijn, dan hopen we natuurlijk dat het lekker weer is en weer naar buiten kunnen. Met de nieuwe boxen van JBL kun je dan genieten van je favoriete muziek.

JBL heeft inmiddels heel wat verschillende draagbare speakers uitgebracht. En tijdens de CES 2022 heeft het bedrijf drie nieuwe varianten aangekondigd. Ideaal dus om aan het strand iedereen mee te laten genieten van jouw slechte muzieksmaak.

De nieuwe draagbare speakers van JBL

De line-up van JBL bestaat uit de Pulse 5, de Encore Essential en de Boombox 3. Mocht je iemand zijn die het nieuws van het bedrijf op de voet volgt: heel spannend zijn de nieuwe producten niet. Het zijn opvolgers van reeds bestaande modellen. Maar mocht je al een tijdje geen nieuwe draagbare speaker in huis hebben gehaald, dan zouden dit mooie keuzes kunnen zijn. De meest opvallende is de Pulse 5. Deze doet een beetje denken aan een lavalamp, net als zijn voorganger. Hij is voorzien van de Original Pro Sound technologie en de lampjes gaan reageren op de muziek die je speelt. Het geluid is verbeterd ten op zichte van zijn voorganger. Hij gaat 12 uur mee met een volle batterij. Verder is hij IP67 waterbestendig en kan hij tegen stof. Zodoende zou je hem dus kunnen meenemen naar het strand. Hij gaat waarschijnlijk 249 euro kosten.

JBL Pulse 5
De Pulse 5 (Afbeelding: JBL)

Het tweede product is de JBL Boombox 3. Deze is wat krachtiger en maakt gebruik van een 3-way speaker. Ook deze kan mee naar het strand, maar gaat wel langer mee. Een volle batterij zorgt er voordat hij 24 uur gebruikt kan worden. Bovendien kun je hem gebruiken als een powerbank. Dus als je telefoon bijna leeg is, dan kun je hem via de Boombox 3 van stroom voorzien. Hij gaat een adviesprijs van 499 euro krijgen, dus je betaalt er wel wat meer van.

Boombox 3 (Afbeelding: JBL)

Encore Essential

Tot slot heb je nog de JBL Encore Essential. Deze is wat kleiner en gat zes uur mee. Ook kan hij iets minder goed tegen water. Een spotje is te doen, maar veel meer ook niet. Wat dit product interessant maakt, is dat hij een lichtshow creëert waneer je hem gebruikt. Dus ideaal als je een feestje wil gaan vieren. Hij moet zo”n 299 euro gaan kosten.

JBL oordopjes kopen? Dit zijn waarschijnlijk de beste voor jou!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen