JBL oordopjes kopen? Dit zijn waarschijnlijk de beste voor jou!

Gadgets Mark Hofman 14 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Het kopen van oordopjes is geen gemakkelijke taak, maar de kans dat je bij JBL gaat slagen is best groot. Het bedrijf heeft namelijk veel verschillende modellen, zodat het verschillende doelgroepen juist kan bedienen.

Ben je opzoek naar nieuwe oordopjes, maar weet je niet waar je het zoeken moet? Dan is dit artikel ongetwijfeld voor jou. Mark sloeg namelijk de handen ineen met JBL en probeert jou te helpen bij het vinden van de perfecte oortjes.

De ideale JBL oordopjes voor jou

JBL staat in Nederland het beste bekend om zijn geluidskwaliteit en scherp geprijsde producten. Dat is dus niet anders voor de oordopjes van het bedrijf. Het aanbod is wat dat betreft ook een genot, want er is voor ieder wat wils. Zo heb ik de afgelopen tijd vier verschillende oordopjes geprobeerd die allemaal precies een andere doelgroep aanspreken.

Zo hebben we bijvoorbeeld de Tune 225 TWS die ideaal is voor de Casual Levensgenieter. Deze doelgroep hoeft geen hoogstaande features als ruisonderdrukking of het meest vernieuwende ontwerp. Deze persoon wil simpelweg genieten van zijn muziek, zonder daar al te gek voor te hoeven doen.

JBL Tune 225 Earbuds
De Tune 225 (Afbeelding: Mark Hofman / WANT)

Dat geldt overigens niet voor De Audiofiel, want deze persoon wil gewoon het beste van het beste hebben. Bij JBL heb je het dan al snel over de JBL Live Pro+. Deze variant heeft de beste accuduur, Active Noise-Cancellation en de beste geluidskwaliteit.

Ben je sportief aangelegd en wil jij je oordopjes voornamelijk daar voor gebruiken? Dan is de JBL Reflect Mini zonder twijfel iets voor jou. Deze oordopjes combineren het beste van beide werelden voor De Sportieve Avonturier. Ze weten namelijk ideale geluidskwaliteit te combineren met comfort en een langdurige accuduur.

Over een lange accuduur gesproken: De Stroom Koning moet ook zijn eigen oordopjes hebben. Iets dat met de JBL Tune 230 NC zonder twijfel lukt. Ondanks functionaliteiten als ruisonderdrukking gaan deze oordopjes zo’n veertig uur mee. VEERTIG UUR!

Alles rustig uitgelegd

Ik kan je natuurlijk nog heel veel meer vertellen over de bovenstaande oordopjes, maar ik kan het je ook laten zien. In de onderstaande video vertel ik je alles over de oordopjes van JBL, wat ze zo goed maken en hoeveel ze kosten!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

In samenwerking met JBL

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen