Arlo komt met de Arlo Essential Indoor Camera: beveilig voor in huis

Smart Home Jelle van Es 15 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Arlo is een bedrijf dat inmiddels al heel wat producten op het gebied van beveiliging op de markt heeft. Binnenkort komt daar de Arlo Essential Indoor Camera bij.

De Arlo Essential Indoor Camera is zoals de naam doet vermoeden een binnencamera, die je huis beveiligt wanneer er iemand binnenkomt. Of wanneer je in de gaten wilt houden wat je kinderen thuis doen als je er even niet bent.

Maak kennis met de Arlo Essential Indoor Camera

De Essential Indoor Camera is vanaf 1 april beschikbaar. Wanneer je hem aanschaft en plaatst, dan koppel je de camera aan je smartphone. Wanneer de camera actief is en beweging of geluid detecteert, dan krijg je een melding op je telefoon en kun je gelijk zien wat er gaande is. daarbij maakt de camera gebruik van een 1080p resolutie, waardoor je goed kunt zien wat er speelt. Omdat je hem aansluit met een powerkabel, is hij altijd van stroom voorzien. Dit in tegenstelling tot andere producten van het bedrijf, die vaak met batterijen werken en je die soms moet opladen. Wanneer je iets ziet op de camera wat daar niet hoort, zoals een inbreker, dan kun je een sirene af laten gaan, die hopelijk de inbreker afschrikt.

De Essential Indoor Camera (Afbeelding: Arlo)

Daarnaast heeft de Essential Indoor Camera een zogenaamd privacyschild voor de lens. Door deze te activeren, dan wordt het geluid en het beeld van de camera volledig uitgeschakeld en heb je dus niet het probleem dat de indoor camera meeluistert wanneer je dat niet wilt. Ook kun je in de app instellen dat de camera pas actief wordt waneer je met je smartphone buiten een geografisch gebied komt en je dus weg bent van huis.

Vanaf 1 april te koop

Zoals gezegd is de Arlo Essential Indoor Camera binnenkort te bestellen. Hij krijgt daarbij een adviesprijs van 129 euro.

[REVIEW] Arlo Pro 3 Floodlight: geeft je een veilig gevoel

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen

Relevante artikelen