Ewan McGregor verrast Star Wars-fans met Obi-Wan Kenobi feitje

Films & Series Jeroen Kraak 10 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Obi-Wan Kenobi is een van de grote Star Wars-titels die naar Disney+ komen. Hoofdrolspeler Ewan McGregor onthult een bijzonder feitje.

Sinds The Mandalorian is de Star Wars-franchise weer springlevend. De serie wist in tegenstelling tot sommige Star Wars-films in het recente verleden echt hoge ogen te gooien. Fans kijken dan ook uit naar andere verhalen in het universum. Een van de topstukken is de serie over Obi-Wan Kenobi. De hoofdrol is voor Ewan McGregor die de Jedi ook al speelde in Star Wars: Episode I tot en met III. Hij doet nu een opmerkelijke uitspraak.

The Mandalorian-fan? Pedro Pascal heeft slecht nieuws voor je

Ewan McGregor als Obi-Wan Kenobi

Obi-Wan Kenobi is natuurlijk een van de meest bekende karakters uit het Star Wars-Universum. Toch vertelt hij nu een detail wat voor veel mensen een grote verrassing is. Hij heeft nooit in beeld gestaan met een Stormtrooper. Dat gaat veranderen In de nieuwe serie over Obi-Wan Kenobi. McGregor doet uit de doeken dat hij dit keer wel met een Stormtrooper op beeld staat.

“Ik moet voorzichtig zijn want Ik wil geen geheimen onthullen. Wat ik wel kan vertellen is dat ik naast twee Stormtroopers moest lopen. Ik realiseerde me dat ik nooit met een Stormtrooper op beeld stond want dat waren clones”, vertelt McGregor in een interview met Pedro Pascal voor Variety.

Even kind voelen

“Toen ik naast liep voelde ik me net een jongetje van zes jaar oud,” Gaat de Obi-Wan Kenobi-acteur verder.  “Het was zo gek. Toen vroeg ik iemand of ik dat ook deed in de vorige films, Hij zei dat het clones waren.”

Daarnaast doet McGregor ook nog een andere onthulling. Hij staat ook op beeld met Jawa’s In de nieuwe Obi-Wan Kenobi-serie. Die wezentjes ken je wellicht uit The Mandalorian. Het zijn de kleine wezen met lichtgevende ogen en een bruin gewaad die het schip van Mando strippen in het begin.

Op dit moment wordt de Obi-Wan Kenobi-serie gefilmd. De bedoeling is dat je hem in 2022 ziet op Disney+. De titel speelt zich af tussen Episode III en IV.

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen