The Mandalorian-fan? Pedro Pascal heeft slecht nieuws voor je

Films & Series Jeroen Kraak 8 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Hoofdrolspeler Pedro Pascal doet een opvallende onthulling over The Mandalorian. Dat betekent slecht nieuws voor de fans.

The Mandalorian is misschien wel de beste serie op Disney+. De makers gaven Star Wars-fans eindelijk weer content van topklasse. Dat kwam natuurlijk niet alleen door het verhaal, maar ook door Grogu en hoofdrolspeler Pedro Pascal. Die laatste komt nu echter met slecht nieuws.

Wanneer komt het derde seizoen van The Mandalorian?

Hoe de planning eruitziet van de komende Star Wars-series op Disney+ is nog een grote vraag. Het enige wat we zeker weten is dat rond de feestdagen The Book of Boba Fett van start gaat op Disney+. The Mandalorian is natuurlijk een van de andere series die volop in ontwikkeling is. Fans wachten dan ook op een derde seizoen, maar dat laat nog wel even wachten laat Pedro Pascal weten.

De carrière van Pedro Pascal zit de laatste tijd in een stroomversnelling. De rol van Din Djarin, oftewel The Mandalorian, lijkt hem op het lijf geschreven en hij krijgt er veel lof voor. Hoewel we hem vrij weinig zonder helm zien, is hij ontzettend belangrijk.

Star Wars: alle 17 films en series die nog uit gaan komen

Pedro Pascal in gesprek met Ewan McGregor

Voor Variety ging Pedro Pascal in gesprek met een andere Star Wars-grootheid: Ewan McGregor. Laatstgenoemde speelt natuurlijk Obi-Wan Kenobi in de toekomstige serie rondom het personage. McGregor vraagt aan Pascal of het opnemen van het derde seizoen van The Mandalorian al is begonnen. “We hebben het derde seizoen nog niet geschoten, eigenlijk mag ik dat niet zeggen,” vertelt Pascal. “Laat ik je vertellen wat er aan de hand is,” gaat hij verder om het nog proberen te redden. Daarop schieten beide acteurs in de lach.

Slecht nieuws

De onthulling is slecht nieuws voor de fans. Nu geen eens is begonnen met filmen, duurt het nog wel even voordat de serie op Disney+ zal verschijnen. Waarschijnlijk start het filmen pas eind 2021, aangezien sleutelfiguren Jon Favreau en Dave Filoni ook werken aan The Book of Boba Fett. Pas daarna kunnen ze zich richten op The Mandalorian. Dat betekent dat de serie minstens op zich laat wachten tot het einde van 2022 of begin 2023.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen