De extreem vette Vector Angel is de elektrische motor van je dromen

Gadgets Mark Hofman 15 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

Nadat het vriend en vijand omver wist te blazen in 2018, brengt Arc in 2022 een gloednieuwe Vector op de markt. De Angel kwalificeert zich met gemak voor de elektrische motor van je dromen.

Heeft dat te maken met de waslijst aan toffe specificaties waar de motor over beschikt? Zeker, maar het is vooral het uiterlijk dat de redactie uiterst enthousiast weet te maken.

De extreem vette Vector Angel

Een elektrische motor kan nog over zoveel fantastische kenmerken beschikken, maar het oog wil natuurlijk ook wat. Wat betreft de Vector Angel zit het echt helemaal goed. Dit model is namelijk voorzien van een extreem vet uiterlijk dat tot het agressieve toe neigt. Feest!

Je moet er natuurlijk van houden, maar de Vector Angel is het perfecte voorbeeld van de uitstraling waar een moderne motor over moet beschikken. De grote kap op de bovenkant van het voertuig kan je enthousiasme misschien temperen, maar de details zijn waanzinnig. Of je het nu hebt over de grijs/zwarte kleurencombinatie, de kwalitatief hoogstaande materialen of de dikke knipoog naar de British Cafe Racer motoren: het zit allemaal ontzettend goed in elkaar.

Elektrische Motor, Arc Vetor Angel
Awesome! (Afbeelding: Arc)

Wat heeft de elektrische motor te bieden?

Dat geldt overigens niet alleen voor het uiterlijk. De Vector Angel heeft de liefhebber een arsenaal aan vette features te bieden. Zo weegt hij door de Carbon-behuizing over een gewicht van 220 kilogram en vliegt hij daardoor over de weg. De elektrische motor heeft een topsnelheid van 200 kilometer per uur, trekt binnen 3,1 seconde op naar 100 kilometer per uur en heeft een actieradius van 436 kilometer. De batterij is binnen 40 minuten weer helemaal opgeladen.

Liefhebbers van technologie krijgen het hoogstwaarschijnlijk ook warm van dit model. De Vector Angel is namelijk niet alleen een elektrische motor, maar een heel tech-systeem op wielen. Er zijn talloze opties om uit te kiezen voor de rijstijl. Je bepaalt als bestuurder dus helemaal zelf hoe de motor reageert op je handelingen. Er is Wi-Fi aan boord en je kunt de instellingen met je stem bedienen.

De slimme helm van de Vector Angel

Het feest houdt overigens niet alleen op bij de elektrische motor zelf. Wie tot één van de tien gelukkigen hoort die hand weet te leggen op dit zeldzame model, krijgt er ook een bijzondere helm bij. Het gaat om de slimme helm van Arc die voorzien is van een apart vizier. Deze beschikt over zijn eigen Head Up Display (HUD), waarmee de belangrijkste informatie altijd zichtbaar is.

Naast de helm krijg je als bestuurder ook een speciaal motorpak. Deze is te vergelijken met de gear die piloten in gevechtsvliegtuigen krijgen. Door middel van vibraties geeft het bijvoorbeeld aan of er gevaar op de loer ligt of dat er medische problemen op kunnen treden.

Elektrische Motor, Arc Vetor Angel
Het gloednieuwe model (Afbeelding: Arc)

Wil je graag aan de slag met dit unieke model? Er worden er maar tien verkocht en via deze link schrijf jij je daarvoor in.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen