Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 17 jun 2021

Alle redenen om F1 2021 te kopen in één knallende trailer

Dit weekend wordt er geracet in Frankrijk. En over een maand kun je die race en vele andere races opnieuw beleven in F1 2021.

Een tijdje geleden hadden we al een uitgebreide preview van F1 2021, waarin we de verschillende elementen van de game op een rijtje zetten. En met deze nieuwe trailer krijg je alle nieuwigheden handig op een presenteerblaadje.

Alles wat je over F1 2021 moet weten

F1 2021 gaat een lading aan mogelijkheden krijgen. Het meeste interessante daarbij is de nieuwe modus Braking Point. Dat is de verhaalmodus van de game. Als speler begin je bij één van de vijf kleinere teams, nadat je in eerste instantie naam voor jezelf hebt gemaakt in de F2. Vanuit die positie heb je drie seizoenen de tijd om je echt in de kijker te rijden en uiteindelijk races te winnen. Tussendoor is er veel ruimte voor verhaal, dat we ook in de trailer zien. Daarbij worden er hier en daar ook klappen uitgedeeld. Beetje alsof Verstappen en Ocon het weer met elkaar aan de stok krijgen.

Maar er is uiteraard meer te doen in F1 2021. Zo heb je met de Two-Player Career een toffe mogelijkheid om samen met een vriend of vriendin te spelen. Je kunt er dan voor kiezen om samen bij hetzelfde team aan de slag te gaan of juist de rivalen van elkaar te worden. Daarbij kun je ook jouw My Team inzetten, zodat je een elfde team op de grid plaatst. Verder kun je zelf het huidige seizoen in stappen bij de Real-Season Start. Kies bijvoorbeeld voor Verstappen na zijn race in Monaco en laat zien hoe je in Baku zonder pech de finish weet te halen.

En nog veel meer

En dat zijn slechts een paar voorbeelden die nieuw zijn in F1 2021. In het blog van Electronic Arts zijn nog een paar andere voorbeelden te vinden van wat er allemaal nieuw is. Heel erg lang hoef je er niet op te wachten. De game verschijnt namelijk op 16 juli.

F1 2021 Preview: deze kleine veranderingen maken het verschil

Reageer op artikel:
Alle redenen om F1 2021 te kopen in één knallende trailer
Sluiten