Ga los met het F1-seizoen met deze gratis game op Xbox Game Pass

Games Jelle van Es 16 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Met een actief abonnement op Xbox Game Pass heb je de mogelijkheid om heel wat toffe games gratis te beleven. Zo is het mogelijk om vanaf dag één los te gaan met games die exclusief op de Xbox uit komen. maar er komen ook regelmatig andere toffe games bij.

Op hun eigen blog heeft Microsoft laten weten wat je binnenkort allemaal kunt verwachten op Xbox Game Pass. En daar zit heel wat moois bij. Zeker nu het nieuwe F1-seizoen op het punt van beginnen staat.

Xbox Game Pass brengt F1 2021 en meer

Want op 24 maart verschijnt F1 2021 als onderdeel van EA Play op Xbox Game Pass. Dat is dan wel net even na de eerste race van het seizoen, die voor aankomende zondag gepland staat. En ja, je rijdt dan wel met de wagens van het afgelopen seizoen, die in vele opzichten echt anders zijn. Maar aangezien het nieuwe deel waarschijnlijk pas ergens in augustus of september uitkomt, is dit een mooie toevoeging aan de bibliotheek. Het aankomende half jaar kun je dan rondom de races het zelf gaan beleven in de game. Daarnaast komt de game met een aardige Story-modus en zijn er diverse online modi om in los te gaan.

Xbox Game Pass maart
De nieuwe games (Afbeelding: Microsoft)

Naast F1 2021 krijg je de komende ook nog een paar leuke games op Xbox Game Pass. Hoewel het weer steeds beter wordt, krijg je morgen de mogelijkheid om lekker in de sneeuw los te gaan. Shredders is een nieuwe snowboardgame, waarbij je kunt laten zien wat je kunt. Op dezelfde dag verschijnt The Dungeon of Naheulbeuk: The Amulet of Chaos. Het is een grappige RPG, waar je aan de slag gaat met een team van klungelige helden. Fijn dat hij gratis is, want echt interessant klinkt het niet. Op 22 maart kun je aan de slag met Tainted Grail: Conquest. Het is een game waarbij de map telkens verandert en je daardoor lang los gaan met de roguelike game. Op diezelfde dag verschijnt ook nog Zero Escape: The Nonary Games. Een game die lekker pittig is.

Nog meer

Naast het eerder genoemde F1 2021 krijg je op 24 maart ook nog de game Nocro op Xbox Game Pass. Het is een verhalende point-and-click avontuur, waarbij je broer Blake vermist is nadat je moeder is overleden. Aan jou de taak hem te vinden. Een paar dagen later krijg je op 29 maart Crusader Kings III. De game is al een tijdje uit op de pc en nu kun je de strategische game ook op de spelcomputer gaan beleven. Het lijstje van deze maand sluiten we af met Weird West. Die game komt op 31 maart uit. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

F1 2021: PlayStation 5-versie brengt interessante verbeteringen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen