Fall Guys binnenkort gratis te spelen op je Nintendo Switch

Games Jelle van Es 17 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

Fall Guys is één van de leukere games die de afgelopen jaren is uitgebracht. Oorspronkelijk werd hij gelanceerd als een game op de PlayStation 4, waar je hem via PlayStation Plus kon scoren. En nu heeft de ontwikkelaar laten weten dat de game naar de Nintendo Switch komt.

Naast de Nintendo Switch verschijnt Fall Guys ook op de Xbox Series X en Xbox One. Mocht je de game nog niet op de PlayStation hebben gescoord, dan is er ook voor jou goed nieuws.

Fall Guys naar Nintendo Switch en wordt gratis

Want naast het feit dat Fall Guys op de Nintendo Switch en Xbox-platformen komt, gaat de game ook over naar een free-to-play. Dat betekent dat het voor iedereen mogelijk is om hem gratis te downloaden en te spelen. Mocht je de game al wel spelen, dan is dit ook goed nieuws. Want met het feit dat de game naar andere platformen gaat, krijgt de game ook cross-play. Dat betekent dat wanneer jij de game nog speelt op de PlayStation 4, je hem dan speelt met een vriend die losgaat op de Switch. Ook is het mogelijk voor jezelf om de game eerst op de Xbox te spelen en daarna door te gaan op hetzelfde account voor de Switch. Je voortgang gaat dan mee.

Mocht je een gamer zijn die de game destijds voor de PlayStation 4 hebben gekocht, dan krijg je bepaalde bonussen. Denk daarbij aan unieke skins of een Season Pass voor het nieuwe seizoen wanneer de game op de andere platformen verschijnt. Op 21 juni moet de game uitkomen.

Verbeteringen

Fall Guys krijgt daarnaast ook een versie voor de PlayStation 5 en Xbox Series X. Deze zijn qua inhoud hetzelfde als de game die je op de Nintendo Switch speelt. Alleen qua prestaties kun je er meer van verwachten. De versie voor de Xbox Series X combineert bijvoorbeeld 60 FPS met een 4K-resolutie.

Dit is wat er allemaal nieuw is in Fall Guys Season 4

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen