De topgame Fall Guys komt ook naar de Nintendo Switch en Xbox

Games Jelle van Es 19 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Op het moment dat we in maart van vorig jaar te maken kregen met de eerste lockdown in maart van vorig jaar, was de game Fall Guys al een maandje uit. De vermakelijke game was heerlijk om te spelen op de PlayStation 4 en de pc. Zeker omdat hij als PlayStation Plus-game in eerste instantie werd uitbracht.

Zodoende haalden veel gamers de game Fall Guys in huis en was het één groot feest. Toch was het jammer dat niet iedereen er van kon genieten. Op de Nintendo Switch en de Xbox One ontbrak de game nog. Daar komt nu verandering in.

Fall Guys naar de Nintendo Switch en Xbox

Eerst werd namelijk al duidelijk gemaakt dat Fall Guys zijn weg zou gaan vinden naar de Nintendo Switch. Dat werd gedaan in de meest recente Nintendo Direct, waar veel nieuws over diverse Switch-games naar buiten werd gebracht. Niet veel later werd bekend dat de game ook op de Xbox uit zou gaan komen. Dat liet Microsoft op zijn eigen blog weten. De game komt daarbij zowel uit op de Xbox One als op de Series X, zodat iedereen hem kan gaan spelen.

Het is nog wel even wachten op Fall Guys op de Nintendo Switch en de Xbox. De game staat op dit moment gepland voor een release ergens in de zomer. Dat is dus ruim een jaar nadat de game al op de andere platformen uitkwam. Wel kun je dan gelijk los met alle content die er voor beschikbaar is, zodat je als nieuwkomer echt een berg aan levels voorgeschoteld krijgt. Het doel is daarbij altijd zo snel mogelijk de finish te halen of er voor zorgen dat je zo lang mogelijk in leven blijft. Dat concept zorgt er voor dat de game voor een grote doelgroep geschikt is.

Blijft leuk

De game is bijna een jaar na zijn release nog altijd zeer leuk en wordt hier regelmatig door mijn kinderen gespeeld. Wil je meer lezen over de game? Bezoek dan hier onze overzichtpagina.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen