De game Rage 2 is nu helemaal gratis binnen te halen

Games Jelle van Es 19 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Weet je wat de beste games zijn? Titels waar je je een hele tijd mee kan vermaken zonder een cent voor uit te geven. Er zijn veel free-to-play games die dat aanbieden. Maar zo nu en dan kun je ook een game gratis binnenhalen, zoals Rage 2.

Rage 2 is een game die in de lente van 2019 is uitgekomen en op zich best goed te doen is. Zo knalt de game er heerlijk op los, maar mis je tegelijkertijd wat diepgang, zoals je in de review kunt lezen. Maar wanneer je hem gratis binnen kan halen, dan is het een feest.

Rage 2 gratis te scoren

Rage 2 is nu gratis binnen te halen. Daarvoor moet je wel in het bezit zijn van een pc en gebruik maken van de Epic Game Store. Op die webwinkel krijg je eigenlijk elke week wel een gratis game. Soms is het een game die je over kunt slaan, terwijl het de andere keer om een must-have deal gaat. Dat laatste is wat mij betreft nu het geval. Hoewel de game niet was wat het had kunnen zijn, heb ik me er toch goed meer vermaakt. Zeker wanneer je er niks voor hoeft te betalen. Daarbij helpt het dat de pc-versie van de game ook net wat beter draait dan op de spelcomputer en de actie daardoor nog beter in beeld komt.

Je hoef overigens niet heel erg te haasten, want Rage 2 is tot en met 25 februari gratis binnen te halen. En als je dat dan toch doet, dan kun je ook gelijk de game Absolute Drift: Zen Edition voor nop aanschaffen. Deze game is wellicht van een iets lager kaliber, maar alsnog de moeite waard. Het is een game die gebruik maakt van een zeer minimalistische artstijl en waarbij je met je wagen door bochten moet driften.

Volgende week Sunless Sea

Naast het feit dat je Rage 2 nu dus gratis kan scoren, heeft Epic ook laten weten welke game de volgende gratis game gaat zijn. Dat is Sunless Sea. Een game die alweer uit 2015 komt, waardoor het een redelijk oude titel is. Maar ook dit is weer zo’n typische game die je waarschijnlijk nooit zou spelen als hij niet gratis was.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen