Fall Guys Season 4: Bekijk de eerste beelden van het nieuwe seizoen

Games Jelle van Es 11 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Binnenkort kunnen we aan de slag met Fall Guys Season 4. En dat is dus weer een goed moment om de game op te starten en te genieten van de chaos die de game je geeft. Zeker nu we de eerste beelden van het nieuwe seizoen hebben.

Het duurt nog wel even voordat we aan de slag kunnen gaan met Fall Guys Season 4. Er is nog niet echt een datum voor de nieuwe content genoemd, maar doordat de eerste gameplay wordt getoond, hopen we dat het niet heel erg lang op zich laat wachten.

Fall Guys Season 4 gameplay

Het ziet er naar uit dat Fall Guys Season 4 een futuristisch thema met zich mee gaat krijgen. Als we afgaan op de informatie die in de tweet is te vinden, dan krijgen we in het nieuwe seizoen te maken met zeven nieuwe levels. De eerste die daarbij is getoond is Skyline Stumble. Het leven wordt beschreven als een gauntlet voor 60 spelers, waarbij je met allemaal elementen te maken krijgt. Zo zijn er plekken waar er weinig zwaartekracht is en je zodoende erg hoog kunt springen. Er zijn een soort lasers die de spelers onderuit halen en er is een flippermechanisme die de speler omhoog schiet. Het ziet er al met al zeer interessant uit en smaakt wat dat betreft alleen maar naar meer.

Fall Guys is een game die in februari van vorig jaar uitkwam. Destijds werd hij gelanceerd als een gratis PlayStation Plus-game en als gevolg daarvan werd de game massaal gedownload. En toen de lockdown kwam, was de game één van de weinige lichtpuntjes. Behalve dat de servers het zo nu en dan begaven. Dat probleem heb je inmiddels niet meer, daar de game minder wordt gespeeld. Ondanks dat lukt het de ontwikkelaar om regelmatig de game van nieuwe content te voorzien.

Overgenomen door Epic Games

Daarnaast is het ook zo dat de ontwikkelaar van de game door Epic Games is overgenomen. Op die manier heeft de maker de kans om zijn team verder te vergroten en de game nog beter te maken. Wat dat voor de toekomst van de game betekent, dat weten we niet. Eerst maar eens zien of Fall Guys Season 4 de moeite waard gaat zijn.

Fall Guys Season 3 krijgt een winters thema: Winter Knockout

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen