Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 4 nov 2021

Far Cry 6-ontwikkelaar zet Danny Trejo-content te vroeg live

Ik weet niet of het een trend wordt, maar blijkbaar is dit de week waarin ontwikkelaars hun content te vroeg online gooien. Eerder schreven we al over Animal Crossing: New Horizons, die zijn update te vroeg heeft gekregen. En ook bij Far Cry 6 is het mis gegaan.

Maar waar de content bij Animal Crossing live is gebleven, daar heeft Ubisoft de nieuwe content van Far Cry 6 weer teruggedraaid. Toch konden gamers tijdelijk los gaan met de nieuwe DLC die draait om Danny Trejoy.

Far Cry 6-DLC te vroeg uitgebracht

Het was oorspronkelijk de bedoeling dat gamers pas in december met deze DLC voor Far Cry 6 aan de slag kon gaan. Maar met de nieuwe update voor de spelcomputers werd de gratis uitbreiding per ongeluk geactiveerd. En dat was niet helemaal de bedoeling. In de nieuwe uitbreiding zien we hoe Danny Trejo wat taco’s probeert te maken. Het is dan aan de speler om ingrediënten te halen en vervolgens moet je Danny beschermen wanneer hij wordt aangevallen. De missie zoals die te vroeg werd uitgebracht lijkt nog niet helemaal compleet te zijn. In de onderstaande video zie je hoe het in elkaar zit, maar op een gegeven moment lijken er dingen te ontbreken en wordt de missie afgerond. Dat geeft dus wel aan dat het nog niet de bedoeling was dat dit er in zou komen.

De Danny Trejo-content voor Far Cry 6 komt nu waarschijnlijk gewoon weer in december uit. Het is onderdeel van een drieluik van zogenaamde cross-over missies. De andere twee zijn gekoppeld aan Rambo en Stranger Things. Deze uitbreidingen staan gepland voor februari en maart volgend jaar en zijn net als deze missie gratis te spelen.

Dit brengt de update

Goed, het was dus niet de bedoeling dat deze missie al in de Far Cry 6-uitbreiding zou komen. De uitbreiding zelf verbetert de game vooral op verschillende punten. Zo zijn bepaalde scenes nu te skippen, heeft de colorblind mode een update gekregen en zijn er verschillende bugs uit de game gehaald. Hij is wel flink groot. Op de PlayStation 5 moet je maar liefst 90 GB aan content binnenhalen. Op de Xbox Series X is dat overigens maar 20 GB. Dus daar kun je de game weer sneller spelen. Wil je weten wat wij van de game vinden? Lees dan hier onze review.

Far Cry 6: 5 Reden om hem (niet) te kopen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Far Cry 6-ontwikkelaar zet Danny Trejo-content te vroeg live
Sluiten