Jelle van Es
Jelle van Es Games 4 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Nintendo Switch: Animal Crossing 2.0 update komt eerder dan verwacht

Op 5 november komt de grote uitbreiding voor Animal Crossing: New Horizons. Met die uitbreiding krijg je ook de zogenaamde 2.0 update. Althans, dat was de planning. Maar Nintendo Switch-bezitters hebben nu een fijne verrassing gekregen.

Want het is sinds gisteren al mogelijk om op de Nintendo Switch de 2.0 update voor Animal Crossing: New Horizons binnen te halen. Op die manier kun je nu alvast zien wat er nieuw is voordat je morgen met de echte update los kunt gaan.

Animal Crossing op Nintendo Switch heeft update gekregen

Het is niet bekend of het de bedoeling was dat de 2.0 update voor Animal Crossing: New Horizons nu al beschikbaar is op de Nintendo Switch. Maar dat neemt niet weg dat je er nu al van kunt profiteren. Met de update heb je de mogelijkheid om de boot te pakken van het nieuwe personage Kapp’n en daarmee naar eilanden af te reizen. Daar zijn dan nieuwe voorwerpen te vinden, die je dan weer kunt gebruiken om nieuwe dingen te bouwen. Ook komt Brewster naar het eiland met zijn koffieshop. Kortom, er is genoeg te doen.

Animal Crossing
De nieuwe uitbreiding (Afbeelding: Nintendo)

En dat alles zou dus met de Happy Home-uitbreiding gaan komen. Maar nu kun je alvast je Nintendo Switch aanzetten en dan moet je handmatig bij Animal Crossing: New Horizons opzoek gaan naar een update. En dan kun je genieten. Het meest interessante is dat je nu groenten van de andere eilanden kunt pakken en die kunt planten. Op die manier heb je de mogelijkheid om tomaten en aardappelen te planten. Daarnaast zijn er nieuwe bewoners te vinden en kun je je personage voorzien van nieuwe haarstijlen en veel meer.

Happy Home

Op 5 november komt dus Happy Home Paradise voor Animal Crossing: New Horizons op de Nintendo Switch. Daarmee kun je voor je bewoners op andere eilanden vakantiehuizen gaan maken. Er komen dan nieuwe personages bij die je helpen en je hebt meer dingen om te bouwen. De uitbreiding is onderdeel van het nieuwe Switch Online-abonnement, maar kan ook los worden aangeschaft.

Nieuw Animal Crossing-uitbreiding gaat enige betaalde DLC zijn

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!