Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Films & Series 29 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Ferry Bouman in actie in nieuwe trailer Undercover

Nog even wachten en dan kunnen we eindelijk weer naar Undercover kijken. Nu dropt Netflix de eerste trailer van de serie.

21 november is het zover. Dan staat de eerste aflevering van Undercover weer op Netflix. Helaas kiest de streamingdienst net zoals het vorige seizoen ervoor om wekelijks met een nieuwe aflevering te komen in plaats van alles tegelijkertijd te vertonen. Voor de mensen die niet kunnen wachten, brengt Netflix nu een de eerste trailer van de serie. Zo heb je na de eerdere teaser nu een nog beter beeld van Undercover seizoen 3.

Undercover seizoen 3 komt eraan

In de nieuwe trailer van Undercover zien we hoe Bob een mol bij de politie moeten vinden. Daarbij vindt hij een bijzondere bondgenoot: niemand minder dan Ferry Bouman. De twee krijgen drie regels waar ze het niet zo nauw mee lijken te nemen. Later in de trailer zien we ook de nieuwe crimineel waar dit seizoen om draait. Ook lijkt het net niet altijd goed af te lopen met Ferry en Bob. Zo zitten ze onder de verwondingen en lijken ze gevangen te zijn. Ook lijkt Danielle weer een belangrijke rol te hebben in Undercover.

Dit kun je verwachten

Zelf beschrijft Netflix het derde seizoen van Undercover als volgt: “Bob is wegens wangedrag ontslagen bij de politie en heeft een rechtszaak en een mogelijke gevangenisstraf boven zijn hoofd hangen. Ferry komt vrij, maar ziet dat zijn plek aan de top van de xtc-wereld is ingenomen door een sterkere en sluwere bende die geleid wordt door het Turkse echtpaar Serkan en Leyla Bulut (Murat Seven en Nazmiye Oral).

Wanneer een jonge undercoveragent wordt vermoord, beseft de politie dat er een mol in hun midden zit. Patrick Diericks (Jeroen Van der Ven) doet Bob een voorstel: hij kan zijn rechtszaak laten verdwijnen als Bob opnieuw undercover gaat en als burgerinfiltrant de verrader weet te ontmaskeren in de bende van Serkan.

Bob neemt deze levensgevaarlijke missie met tegenzin aan in een poging zijn leven opnieuw op de rails te krijgen en een toekomst met zijn nieuwe gezin veilig te stellen. Maar dan stuit hij op Ferry Bouman…” Hoe dat verder gaat zie je in Undercover op Netflix.

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!