Scoor alleen vandaag FIFA 22 met een dikke korting

Games Jelle van Es 15 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Mocht je nog op zoek zijn naar leuke cadeaus om weg te geven met Sinterklaas of Kerst, dan hebben we vandaag een mooie aanbieding. FIFA 22 is namelijk alleen vandaag met een mooie korting te scoren.

En dat doe je bij Bol.com Daar is FIFA 22 nu de zogenaamde prijsalarm deal. En als gevolg daarvan kun je hem nu met een flinke korting scoren.

FIFA 22 met flinke korting te scoren

Nee, FIFA 22 geldt nog niet als schoencadeau. Zover gaat de korting niet. Maar het is wel een mooie prijs voor een game die net iets meer dan een maand op de markt is. En daarmee komt hij dus terecht in de prijzencategorie die het leuk maakt dat je de game weg kunt geven met Sinterklaas of Kerst. Of gewoon om jezelf te belonen voor je harde werk. Of omdat je er gewoon zin in hebt om hem te kopen. Je hoeft eigenlijk geen reden te hebben. Bovendien weet je dat je gewoon een game in huis haalt die je waarschijnlijk het hele jaar kan spelen.

FIFA 22 PlayStation 5
Kiek dan! (Afbeelding: Electronic Arts)

FIFA 22 geeft je uiteraard de mogelijkheid om met je favoriete team te gaan spelen en te zien of je op die manier kampioen kunt gaan worden. Toch zullen de meeste gamers los gaan met de Ultimate Team-modus van de game. Daarin heb je de mogelijkheid om je ideale team van voetbalhelden uit het heden en het verleden samen te stellen. Daarbij zijn er nu ook pakjes, waarbij je voorafgaand aan het openen kunt zien wat er in zit. Meer daarover lees je hier. Daarmee komt de uitgever tegemoet aan de kritiek dat er veel gegokt wordt in de game.

Wees er snel bij

Het enige nadeel van deze FIFA 22-actie? Hij is alleen vandaag geldig. Wat dat betreft moet je dus snel je slag slaan en hem nu op de kop tikken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen