FIFA 22 komt met leuke (gratis) verrassing voor PlayStation

Games Jelle van Es 5 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

Deze maand is het mogelijk om via PlayStation Plus FIFA 22 te scoren. Maar de kans is natuurlijk groot dat je de game al hebt. Gelukkig heeft Electronic Arts dan ook goed nieuws.

Want als je de game hebt op de PlayStation 4 of 5 en een actief abonnement hebt op PlayStation Plus, wat je waarschijnlijk bezit om online te gamen, dan krijg je nu een FIFA 22 Ultimate Team pakje om te scoren. Dat is toch mooi meegenomen.

Begin goed met FIFA 22 op PlayStation Plus

Deze FIFA 22-actie is dus vooral handig als je de game echt net hebt binnen gehaald via de PlayStation Plus-actie. Als nieuwkomer heb je waarschijnlijk niet gelijk een goed team, zoals de rest van de wereld wel hebt. Met het pakje dat Electronic Arts weggeeft krijg je 11 spelers met een minimale rating van 82. Op die manier begin je dus goed. Daarnaast kun je één van de drie beschikbare ‘footballing greats’ scoren. Die zijn dan wel tijdelijk beschikbaar via de Icon Moments Loan Player Pick en kun je dus vijf wedstrijden gebruiken.

FIFA 22 pakje PlayStation plus
Gratisssss (Afbeelding: Electronic Arts)

Deze actie is dus alleen beschikbaar op de PlayStation en dus niet voor de Xbox-bezitters. Dus met het hele cross-play verhaal dat is uitgebracht, is dat natuurlijk een beetje jammer voor die groep. Maar hey, iets gratis is altijd mooi meegenomen. Waar je alleen wel even rekening mee moet houden is dat de FIFA 22-kaartjes die je uit het pakje krijgt niet zijn te verkopen op de markt. Je kunt ze dus alleen voor je team gebruiken of quick sellen.

Zo krijg je het pakje

Zoals gezegd is dit pakje dus gratis, maar je moet er wel iets voor doen. Ga met je actieve PlayStation Plus-abonnement naar de store. Zoek daar op FIFA 22 en ga vervolgens naar het kopje add ons. Daar is dan het gratis pakje te scoren. Als je dat gedaan hebt, open je de game en scoor je je pakje. Dat moet je alleen wel doen voor 6 juni. Daarna vervalt de aanbieding namelijk.

FIFA 22 binnenkort gratis op de PlayStation 4 en 5

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen