FIFA 22 dankzij deze toevoeging perfect voor je vriendenteam?

Games Jelle van Es 2 jul 2021
Leestijd: 2 minuten

Als het goed is krijgen we deze maand wat meer te zien over FIFA 22, aangezien deze maand de EA Play wordt gehouden. Maar voordat het zover is, zijn er al een aantal interessante lekken naar buiten gekomen over de teams die in de game komen te zitten.

Ja, in de Eredivisie kun je straks weer aan de slag met Go Ahead Eagles en NEC. Maar als je echt graag aan de slag wil gaan met de kelderdivisie in FIFA 22, dan hebben we goed nieuws.

FIFA 22 krijgt een opmerkelijke divisie

Want het ziet er naar uit dat de zogenaamde National League uit Engeland in de game komt te zitten. Dat is voetbal op het vijfde niveau, waarbij het er soms lekker lomp aan toe gaat. Het is wat we in Nederland zouden vergelijken met een hoog Amateur-niveau. En op die manier krijg je het idee dat je zelfs zonder al te veel talent met een team in de game aan de slag kunt gaan en uiteindelijk door kunt promoveren naar de Premier Division en daar spelen voor het kampioenschap.

Dit nieuws komt uit de code, die is ontdekt door verschillende bronnen. Op die manier kun je er dus vanuit gaan dat je straks in FIFA 22 aan de slag kunt gaan in deze kelderdivisie. Daarnaast kun je ook losgaan in de competitie van Cyprus of Colombia. Leuk voor de echte liefhebber dus!

Ryan Reynolds-liefde

Wellicht dat Ryan Reynolds iets te maken heeft met deze toevoeging in FIFA 22. Want hij is samen met Rob McElhenney de eigenaar van Wrexham, die op dat niveau speelt. Een grappig feitje dus. Eerder lekte al dit feitje uit van de nieuwe game.

FIFA 22 wordt mogelijk een game-changer door deze nieuwe modus

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft ๐Ÿš€

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen