Flight Simulator is een stuk leuker geworden voor Nederlanders!

Games Jelle van Es 14 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Eén van de grote nadelen van de haast eeuwige crisis waar we ons in bevinden, is dat het niet mogelijk is om te reizen. En dat missen we allemaal toch wel. Gelukkig kun je in Flight Simulator zelf het vliegtuig pakken en de wereld verkennen.

Flight Simulator heeft zich het afgelopen jaar bewezen als een heerlijke game, waarbij je zelf op reis kunt gaan. Bovendien worden er regelmatig updates uitgebracht, waarbij je nu een update hebt waarmee Nederland beter op de kaart wordt gezet.

Flight Simulator krijgt update voor Nederlanders

De nieuwe Flight Simulator-update werd op het blog van Microsoft onthuld. Met de nieuwe update zijn verschillende iconische plekken uit Nederland, België, Luxemburg en Frankrijk beter in beeld gebracht. Hoewel het met name Frankrijk is die in update het meest er bij krijgt, is het ook leuk om te zien dat er in Nederland enkele plekken zijn die nu realistisch zijn over gezet. In de onderstaande video zie je zodoende plekken als het Rijksmuseym en de Johan Cruijf Arena opduiken, maar uiteindelijk is er nog meer voor Nederlanders.

Zo is het vliegveld van Rotterdam nu realistisch over gezet in Flight Simulator, waardoor je vanuit die locatie realistisch kan opstijgen. Dat kun je nu ook gaan doen met een KLM-vliegtuig, wat ook wel een mooi tintje is. Verder is Amsterdam en Parijs voorzien van 3D fotogrammetrie met hoge resolutie. Verder zijn locaties als de Erasmus Brug, het Paleis op de Dam, het Philips Stadion, de Grolsch Veste en nog andere locaties realistisch over gezet. Ook kun je langs de molens van Kinderdijk vliegen.

Vooral veel in Frankrijk

Zoals gezegd is de Flight Simulator voornamelijk geschikt om Frankrijk te verkennen. Zo zien we Fort Boyard, de Eiffeltoren, het viaduct van Millau, de Mont Blanc en vele andere locaties. Kortom, de hoogste tijd om weer het vliegtuig te pakken.

Microsoft Flight Simulator 2020: ‘elk weggetje, elke rivier, alles klopt’ | Review

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen