Sam Dille
Sam Dille Games 26 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Deze twee iconische filmpersonages zijn binnenkort te spelen in Fortnite

Fortnite komt regelmatig met nieuwe skins om fans op te hypen. Zo hebben we in het nieuwste seizoen al kennisgemaakt met Black Panther en The Mandalorian. Over een aantal dagen kunnen we twee nieuwe namen aan dit lijstje toevoegen.

Binnenkort kun je Fortnite spelen als de T-800 en Sarah Connor uit The Terminator. Deze twee skins zullen aanstaande donderdag aan de game worden toegevoegd. Ook kunnen we een gloednieuwe winkelupdate verwachten.

Sarah Connor en T-800 komen naar Fortnite

Eerder dit seizoen waren er al hints dat Sarah Connor naar de game zou komen. Nu is het dan eindelijk officieel. Sarah Connor’s outfit zal, net als veel andere skins in dit seizoen, verschijnen in twee varianten: een T-800 Endoskeleton Arm Back Bling en Combat Knife. Als je kijkt naar Sarah’s uiterlijk in deze outfit, dan lijkt het erop dat Epic Terminator 2: Judgement Day gebruikt heeft als basis voor de skins. Epic heeft zelfs een korte teaser uitgebracht. Hierin is de T-800 met de iconische, met lava bedekte duimen uit The Terminator te zien.

De twee skins arriveren slechts één dag nadat de Predator is neergestort in het Fortnite-universum. Ze voegen zich bij verschillende soorten personages. Van The Mandalorian tot Master Chief: allemaal personages die te zien waren tijdens het laatste seizoen. Het beste nieuws is dat het seizoen nog steeds niet afgelopen is. Met nog bijna zes weken op de teller, kunnen we waarschijnlijk in de nabije toekomst nog een hoop verrassende skins verwachten.

Verkrijgbaar in de in-game store

Beide skins zijn binnenkort verkrijgbaar in de Fortnite in-game store. De skins zijn verkrijgbaar in de “Future War” -bundel. Naast deze skins bevat de bundel ook twee backblings, twee oogstgereedschappen en een emote voor 2800 V-Bucks. Het is ook mogelijk om de twee skins afzonderlijk te kopen. In dat geval bedraagt de skin van Sarah Connor 1.800 V-Bucks en kost de T-800 1.500 V-Bucks. Zoals alle voorwerpen in de Fortnite-winkel, zullen deze skins een beperkte tijd beschikbaar zijn. We weten echter niet voor hoelang.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!