Fortnite krijgt bezoek van bekende anime en manga-held

Games Jelle van Es 11 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Als er één ding is waar de makers van Fortnite van houden, dan is het wel om samen te werken met andere merken. Op die manier hebben we in het verleden al heel wat verschillende skins gezien van andere games, comics, films, series en manga. En daar komt binnenkort een nieuwe samenwerking bij.

Want de maker van Fortnite heeft via Twitter laten weten dat er samengewerkt gaat worden met een grootmacht uit Japan. Eentje die je kent van anime, maar misschien ook wel van de manga-reeks.

Naruto naar Fortnite

Want Naruto: Shippuden gaat naar Fortnite komen. Dat is toch wel één van de grootste anime-reeksen ooit. Oorspronkelijk werd de reeks uitgebracht naar manga, maar zoals wel vaker gebeurt, werd hij daarna naar een anime vertaald. En er zijn in de tussentijd ook heel wat games uitgekomen met de ninja en zijn vrienden in de hoofdrol. De reeks liep van 2007 tot en met 2017 op televisie en wordt nog altijd veel bekeken. Wat dat betreft is het niet heel erg gek dat Epic Games nu een samenwerking aangaat.

Het is alleen wel de vraag wat Naruto: Shippuden precies gaat brengen in Fortnite. Daar spreekt de ontwikkelaar nog niet over. Op dit moment hebben we dus alleen de bovenstaande tweet waarin de samenwerking bekend wordt gemaakt. Op 16 november komt de nieuwe content uit. Het is de verwachting dat je dan aan de slag kunt gaan met verschillende skins, gebaseerd op de personages uit de anime. Daarnaast kan ik me ook goed voorstellen dat er bepaalde animaties inkomen, zodat je op de bekende Naruto-manier kunt gaan rondrennen in de game.

Veel te ontdekken

Als je Fortnite een tijdje niet hebt gespeeld, dan is er genoeg te ontdekken. Zo kreeg je onlangs nog content gebaseerd op de film Dune. En binnenkort moet het nieuwe seizoen van de game beginnen.

Ook Fortnite doet nu de populaire game Among Us na

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen