Fortnite krijgt weer een eind-evenement: dit is wanneer!

Games Jelle van Es 26 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Fortnite is een game die regelmatig voorzien wordt van nieuwe updates. Dat zijn de zogenaamde seizoenen. Maar je hebt daarnaast ook de chapters, waar de seizoenen onder vallen. Momenteel bevinden we ons in de tweede chapter.

En daar gaat binnenkort een einde aankomen. Dat is iets dat de makers van Fortnite al een tijd aan het hypen zijn. De vorige keer dat er een einde aan een chapter kwam, was dat best wel een ding en was de game zelfs een paar dagen niet te spelen. Of dat nu ook weer het geval gaat zijn, dat is nog even afwachten.

Fortnite Chapter 2 gaat eindigen

En nu weten we wanneer er een einde gaat komen aan de tweede chapter van Fortnite. Er komt namelijk een speciaal evenement in de game. Dit gaat plaatsvinden op 4 december en wordt passend ‘The End’ genoemd. Daarin nemen de spelers het op tegen de Cube Queen, die al een tijdje in de game rondvliegt en soms de spelers uitdaagt. Ze verspreidt haar krachten over het eiland met alle gevolgen vandien. De onderstaande teaser geeft je alvast een idee van wat je straks kunt verwachten.

Op dit moment is het niet mogelijk om de Cube Queen aan te vallen in Fortnite. Maar tijdens het speciale evenement zullen haar schilden waarschijnlijk verdwijnen en komt ze neer op het eiland. Op dat moment kunnen de spelers elkaar komen helpen om de Cube Queen te verslaan en daarmee het eiland te beschermen tegen het kwaad dat zij uitstraalt. Het is mogelijk om een half uur voor het evenement samen te komen. Je kunt het in je eentje gaan spelen, maar je kunt ook een party met maximaal 16 man gaan beginnen om zo samen het evenement te beleven. Het is dan wel te hopen dat je er in kunt. Meestal is het zo dat het erg druk is met de servers.

In de avond

Het evenement wordt om 20 uur Nederlandse tijd gehouden. Dus het is even te hopen dat je dan nog geen plannen hebt om Sinterklaas te vieren. Tot die tijd heb je de mogelijkheid om de Battle Pass van Fortnite Chapter 2 Season 8 af te maken. Wanneer Chapter 3 dan begint, dat is nog even de vraag.

Fortnite dropt Naruto op opvallende wijze in de game

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen