Jelle van Es
Jelle van Es Games 17 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Fortnite dropt Naruto op opvallende wijze in de game

Eerder lieten we al weten dat er een samenwerking zou gaan komen tussen Fortnite en Naruto. Toen was het nog een teaser. Maar inmiddels is de update uitgerold en is het mogelijk om met je favoriete anime-personage los te gaan in de game.

En daarbij voelt Naruto echt iets anders aan dan de gemiddelde toevoeging aan Fortnite. Net als Rick uit Rick & Morty destijds zijn de nieuwe personages echt als in de anime uitgebracht in de game, waardoor ze uniek aanvoelen.

Naruto in Fortnite

De update geeft je de mogelijkheid om met de verschillende ninja’s uit de Naruto-reeks aan de slag te gaan in Fortnite. Het gaat daarbij om Naruto, Sasyke, Sakura en Kakashi. Er zijn verschillende alternatieve kostuums beschikbaar, waardoor je echt flink los kan gaan. Het enige nadeel is dat je heel wat V-bucks moet gaan uitgeven om de verschillende outfits vrij te spelen. Maar dan krijg je dus wel personages in een toffe en enigszins unieke stijl. Verder zijn er ook een aantal nieuwe emotes en kun je een throw paper bomb kunai vrijspelen. De onderstaande trailer geeft je alvast een klein voorproefje op het geen dat er mogelijk is.

Naast de nieuwe skins is het ook mogelijk om los te gaan in de Creatieve Mode van Fortnite. Je kunt daar het Ninja-dorp van Naruto en zijn vrienden bezoeken. Leuk om dus even te proberen. Daarnaast zul je tijdens de competitieve modi van de game Kakashi tegen kunnen komen. Hij geeft je dan quests. En als je daar voor het einde van het seizoen er genoeg van weet te voltooien, dan speel je de Final Valley en de Chunin Exam Area vrij. Dat moet je dan wel even voor 29 november doen.

Nu beschikbaar

En dit alles is dus nu beschikbaar. Wil je weten wat de ontwikkelaar precies heeft te vertellen over Naruto in Fortnite? Bezoek dan hier het aankondigingsbericht.

Spring er in (Afbeelding: Epic Games)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!