Marvel-liefhebbers opgelet: deze musthaves wil je niet missen

Gesponsord Commerciële Redactie 26 nov 2021
Leestijd: 3 minuten

Laten we eerlijk zijn: je bent nooit te oud om je innerlijke kind los te laten en je fantasie de vrije loop te laten. Echte Marvel liefhebbers doe je een lol met deze musthaves van Hasbro. De vraag is alleen: welke Titan Hero is jouw favoriet?

Het Marvel universum en de Avengers-figuren spreken niet voor niets tot onze verbeelding: als kind is er niks lekkerders om je in te leven in de karakters en te bedenken als welke held jij de strijd wil aangaan tegen Thanos, de grootste bedreiging die het universum ooit heeft gekend.

Maar ook als volwassene is er niks mis mee om je superhelden te verzamelen en je fantasie op de loop te laten. Deze vijf Marvel musthaves zijn te gek om cadeau te doen aan je stoere neefje, nichtje of kind van de buren – maar ook om zelf aan te schaffen en ereplaatsje te geven in de hal, boekenkast of studeerkamer.

Marvel helden: Iron Man en Black Panther

Iron Man blijft een favoriet: dankzij zijn ongeëvenaarde technologie weet hij de schurken altijd een stapje voor te blijven. Dankzij zijn pak vol trucjes is hij tegen iedere situatie opgewassen. De armen van deze Iron Man kunnen bewegen en er is zelfs een launcher beschikbaar waarmee je projectielen kunt afvuren. Deze kan op de rug worden bevestigd en is afzonderlijk verkrijgbaar.

Wie ook niet in de collectie mag ontbreken: de koning van het Afrikaanse land Wakanda, oftewel Black Panther. De held die zijn superieure krachten kreeg dankzij een kruid uit de jungle. Met deze uitvoering van de Black Panther kunnen kinderen zich helemaal inleven in dit personage – en het is maar wat leuk om mee te doen. Met de speer-accessoire verandert de Black Panther al helemaal in een vechter.

Captain America en Spider Man

Onmisbaar in je Marvel verzameling: deze uitvoering met schild is geïnspireerd van Captain America. Verdedig net als Steve Rogers de wereld met deze Titan Hero actiefiguur! Het schild kan zowel op de hand als op de rug bevestigd worden. Leuk voor de kids om mee te spelen, maar ook top om in verschillende poses op de kast te zetten.

Als je dan toch je favorieten uitstalt, dan kan Spider Man daar mooi naast: de Marvel held die zijn naam dankt aan een radioactieve spin. Stiekem toch wel een beetje onze all time favourite.

Last but not least: De Hulk

De Hulk, wie kent hem niet? Eigenlijk is de Hulk geen echte held, zoals de vier voorgaande Titan Hero actiefiguren, want bijster slim is hij niet aangezien hij groen is geworden. Maar het zijn gelukkig vooral de schurken die hem boos maken – en als hij boos is, dan is hij ook écht boos. Deze beweegbare superheld is een levensechte imitatie.

Wist je dat de meeste superhelden van Marvel al voor de Tweede Wereldoorlog zijn ontstaan als stripfiguren? De naam Stanley Lee zal daarmee altijd onlosmakelijk verbonden blijven. De eerste albums – mits ze ongeschonden en ongelezen zijn – zijn al gauw meer dan 2 miljoen dollar waard. Met bovengenoemde musthaves kun je in ieder geval je eigen onbetaalbare avonturen naspelen.

In samenwerking met Hasbro

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen