Forza Horizon 5 wordt dankzij deze verbeteringen nog beter

Games Jelle van Es 13 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Wanneer je een Xbox in huis hebt staan, of het nou een One is of een Series X, dan hoop ik dat je daar Forza Horizon 5 op hebt gehaald. Al is het maar omdat de game gratis is via de Xbox Game Pass.

Want Forza Horizon 5 is zonder twijfel één van de fijnste games die in 2021 is uitgekomen en nog altijd wordt de game door miljoenen gamers gespeeld. De ontwikkelaar is daar waarschijnlijk tevreden mee, maar tegelijkertijd laat het bedrijf weten bezig te zijn met verbeteringen voor de game.

Forza Horizon 5 nog beter

Forza Horizon 5 krijgt dus heel wat verbeteringen. Dat liet het bedrijf weten op hun eigen blog. Volgens hen zijn er heel wat plannen om de game beter te maken. Zo zijn er problemen met de Accolades. Sommige spelers unlocken ze niet of ze worden gereset en dat kan frustrerend zijn. De aankomende update gaat dit probleem verhelpen. Verder is er veel feedback gekomen op Eventlab. Aan de hand daarvan wordt er gewerkt aan de mogelijkheid om na het maken van de content het alsnog aan te passen en het tussentijds op te slaan.

Ook op het gebied van de Festival Playlist is er veel werk te doen voor de makers van Forza Horizon 5. Het moet mogelijk zijn voor alle spelers om toekomstige challenges en uitdagingen te voltooien. Door bugs was dit niet voor iedereen mogelijk. Verder zijn er problemen met de Series Points. Die konden spelers verdienen door een Series Playlist te bekijken. Tot slot wordt er nog gewerkt aan de problemen die ontstaan wanneer gamers de game spelen met een stuurtje.

Festival Playlist

Daarnaast laat de ontwikkelaar weten dat je vanaf vandaag los kan gaan met een nieuwe Festival Playlist in Forza Horizon 5. Daarmee zijn er dus weer een hoop nieuwe dingen te doen in de game.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen