Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 11 nov 2021

Forza Horizon 5: deze glitch geeft je veel geld in de game

Met Forza Horizon 5 heb je misschien wel de beste reden om een Xbox Series X of S in huis te halen. Het is een enorm fijne racegame, die je heel wat toffe wagens geeft om in te scheuren. maar dan moet je wel geld hebben.

En nu hebben gamers in Forza Horizon 5 een manier gevonden om redelijk snel geld te verdienen. En daarvoor gebeuren er nu ook gelijk rare dingen in de marketplace van de game.

Makkelijk geld verdienen in Forza Horizon 5

Om gebruik te maken van deze mogelijkheid moet je de MB JEEP 1945 in huis halen. Deze kost slechts 40.000 credits. Het is geen wagen waarmee je races wil gaan rijden, daarvoor is hij eigenlijk te slecht. Maar het interessante van deze wagen is dat je redelijk snel de zogenaamde Super Wheelspin in de skilltree kunt vrijspelen. En daarmee krijg je dus de mogelijk om aan het rad te draaien en op die manier drie prijzen te pakken. En de kans is zeer groot dat dat een stuk meer waard is dan de 40.000 credits die je voor de wagen hebt betaald. Zodoende heb je dus een mooie truc gevonden om snel te cashen.

Forza Horizon 5
De Jeep in kwestie (Afbeelding: Microsoft)

En als je dan de Super Wheelspin hebt gehaald, dan wil je er vanaf. Als gevolg daarvan wordt de auction house overspoeld met de de Jeeps. Maar als je hem daar niet kwijtraakt, dan kun je in Forza Horizon 5 ook de wagens gaan giften aan willekeurige spelers. Op die manier krijgen nieuwkomers soms een cadeau binnen en zijn ze een beetje teleurgesteld als ze zien wat het is.

Profiteer er snel van

Het is natuurlijk wel de vraag hoelang het mogelijk is om in Forza Horizon 5 gebruik te maken van deze optie. De kans is namelijk groot dat de ontwikkelaar een patch gaat uitbrengen die er voor zorgt dat deze exploit uit de game wordt gehaald. Heb je hem nog niet? Dan kun je hem hier scoren. En hier lees je wat wij van de game vinden.

Forza Horizon 5 Review: de beste racegame van het jaar

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Forza Horizon 5: deze glitch geeft je veel geld in de game
Sluiten