Friends: The Reunion in Nederland kijken? Zo stream je de special

Films & Series Jeroen Kraak 20 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Friends: The Reunion verschijnt volgende week op HBO Max. Toch is er een manier om in Nederland te kijken. Wij vertellen het je!

Friends is misschien wel de populairste sitcom die ooit is gemaakt. De serie wordt dagelijks nog steeds door ontzettend veel mensen teruggekeken. De acteurs uit de serie zijn inmiddels grote sterren. Jennifer Aniston, Courteney Cox, Matthew Perry zien we dan ook regelmatig in de echte blockbusters.

Friends: The Reunion komt eraan!

Nog een weekje wachten en dan is het eindelijk zover! Friends: The Reunion komt op 27 mei naar HBO Max. Eerder zagen we al een teaser voor de eenmalige comeback, maar nu is dan ook eindelijk de trailer uit.

In de trailer zien we de cast weer samen op de iconische bank. Ze zijn natuurlijk wel een paar jaartjes ouder, maar de chemie zit er weer goed in. Er wordt veel gelachen en er zijn natuurlijk veel herkenbare kenmerken. Ook praten de Friends-acteurs over de serie voor een publiek in een soort talkshow-setting. Wij kunnen niet wachten in ieder geval!

Zo kijk je de special in Nederland

Natuurlijk is er wel een probleem. Friends: The Reunion is speciaal gemaakt voor HBO Max. Helaas kun je ‘m in ons land dus niet zien. Toch is er wel een oplossing: het gebruiken van een VPN. Zo kun je jouw locatie op de Verenigde Staten zetten en een abonnement voor een maand afsluiten. Daarnaast kun je natuurlijk ook genieten van alle andere topseries die de streamingdienst te bieden heeft. Het lidmaatschap in de Verenigde Staten kost 15 dollar per maand. Helaas is er geen gratis proefperiode.

Wel zit er nog een addertje onder het gras om een HBO Max-abonnement af te sluiten voor Friends. Het bedrijf accepteert alleen Amerikaanse creditcards, dus aan je Nederlandse heb je niets. Toch is dat probleem te omzeilen. Daarvoor heb je een Hulu abonnement nodig en kun je HBO Max als add-on toevoegen. De gratis proefperiode via Hulu is één week, dus je bent ook nog eens goedkoper uit! Afsluiten kan via deze link.

Natuurlijk is er ook nog een kans dat Friends: The reunion in het film- en seriepakket van Ziggo beschikbaar komt gezien de samenwerking met HBO. Daar is echter nog niets over bekend op dit moment.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen