Gelekte Funko Pop onthult grote spoiler voor Marvel-blockbuster

Films & Series Jeroen Kraak 9 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Wat kan een Funko Pop nou kwaad? Meer dan je denkt! Het onthult een enorme spoiler uit de nog uit te komen Marvel-film Shang-Chi.

We kunnen niet wachten tot we eindelijk weer nieuwe Marvel-films kunnen zien in de bioscoop. Natuurlijk komt binnenkort Black Widow uit, maar stiekem kijken we al wat verder. Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings is de eerste grote blockbuster uit Phase 4 van het MCU. Een Funko Pop zorgt ervoor dat er al een grote spoiler is uitgelekt.

Een bijzondere Funko Pop

Elke zelf respecterende topserie of -film. Heeft wel een Funko Pop. Er zijn dan ook veel verzamelaars en fans die er een behoorlijk aantal in de kast hebben staan. Natuurlijk komen er ook weer poppen uit voor de nieuwe Marvel-film: Shang-Chi and the Legends of the Ten Rings. Sterker nog: deze zijn zelfs al uitgelekt en geven meteen al een grote spoiler weg.

De nieuwe Funko Pops zijn gelekt door SCBR Mídias die ze op Twitter. Op de afbeelding zien we verschillende personages. Zo zien we natuurlijk Shang-Chi zelf, maar daarnaast ook Katy, Wenwu, Jiang, Li Death Dealer en Razor Fist. Echter is de meest bijzondere de draak met de naam The Great Protector.

Draken in Marvel-titels

Juist dat laatste is een grote onthulling. Er zijn al een hele tijd geruchten over een draak in de Shang-Chi film, maar deze zijn nooit bevestigd door Marvel. Die geruchten gingen over een groene draak me de naam Fin Fang Doom. Het is een alien die afkomstig is van Kakaranthara. Dat personage werd gecreëerd door Jack Kirby en de imiddels overleden Stan Lee. De Funko Pop ziet er echter anders uit.

In plaats van groen is deze Funko Pop wit met rood en heeft hij dus een andere naam. Het maakt echter niet veel uit, want het is wel een unieke verschijning. Het is de eerste draak in het MCU. In de Marvel-serie Iron Fist werd eerder wel een draak benoemd, maar deze was nooit op beeld te zien.

Hoe het echt zit zullen we op 3 september zien, want dan komt de film naar de bioscoop. Eerst staat nog Black Widow op het programma. Deze komt in de bioscopen en via VIP-toegang naar Disney+ op 9 juli. Van die superheld zijn er al een Funko Pop.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen